Akinek lengyel gyártású babakocsija van, volt vele valami problémátok? Ha igen, mi?
Szia!
Úgy látom eddig az elégedett lengyel kocsisok írtak. Én is csatlakozom.
Nekünk egy Dorjan Danny Sport 3-asunk van. Már a második gyerkőc használja. Semmi baja, teljesen elégedettek vagyunk vele. Volt idő, mikor tesóülés is csatlakoztatva volt hozzá, de semmi baja a kocsinak a 4 év használatból eredő karcokon kívül. A kerekek semmit nem koptak, pedig napi szinten használom.
Mi újonnan vettük akciósan 80e Ft-ért. Hordozó, mózes, sport, mindenhez lábzsák, esővédő, pelenkázótáska.
Amúgy ami problémám van vele, az más kocsinál is lenne, mert tökéletes kocsi még nincs. :)
Biztos vannak problémás babakocsik, de nem csak a lengyel típusúak között. pl. az Gyik-en peferált babakocsikat mi már 1-évesen kinőttük volna, vagy eleve nem tetszett sok dolog (alig védő tető, kicsi első kerék, stb.) Láttam már totál elkopott kerekű neves babakocsit kisebb gyerkőccel, mint az enyém, és a babakocsi még nem volt, amikor mi vártuk a mi gyerkőcünket...
Azt nézd inkább, hogy mik az igényeid, mennyire jó rá a kocsi. Ha újonnan veszed garanciás, és cserélik a hibás elemet/kocsit. Ha meg használtban gondolkozol olyat nézz, amit személyesen is meg tudsz nézni, ki tudsz próbálni.
Volt 2 nagy dög (Kunert meg mittudomén mi volt a másik), tökéletesen működtek.
Volt egy Baby Design Walker, most van egy Baby Design Elf. Mindkettő szuper, főleg az Elf, mert állati könnyű.
Nahát, még senki sem szidta? :)
Én sem tudok róla nagyon rosszat mondani.nekünk Baby Merc agat lux van,jó nagy,de buszozni is jó vele,mert felénk össze kell csukni.Külön ki tudom venni a babát a hordozóval.Minden van hozzá,autós hordozó,mózes,táska,esővédő stb. Használtan vettük,20 ezer volt.Mi 4 hónapja használjuk,előttünk 9 hónapig használták elvileg.
Ja,annyi volt a baja,hogy az alján 3 patent megadta magát a "kosárnál" és kiszakadt a kupolán a huzat(ez már az én hibámból,kicsit elbénáztam,mikor kiszedtem az autóból)
Ezeket házilag javítottuk.
4. vagyok
Na igen. De egy sportkocsit nem is kéne összehasonlítani ezekkel. :)
A Baby Design is lengyel, és mondhatjuk, hogy zongorázható a különbség. De ez nem az miatt van, hogy ezek a nagyok szarok, a sport meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!