Szép,4 kerekü babakocsi, ami strapabíró, és nem lengyel a gyártója?
Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 09:24
1/7 anonim válasza:
Epp mostnezegettem, amik eddig tetszenek:
Bugaboo Bee
Bugaboo Cameleon
ICandy Strawberry
Graco Symbio
Mamas&Papas Mylo
2/7 anonim válasza:
Milyen árkategóriában keresel? Mert ugye ez eléggé meghatározó.
3/7 A kérdező kommentje:
Max 150000, persze ha olcsobb, akkor több marad a picinek, de ennyi van féretéve a babakocsira :)
2014. márc. 6. 10:26
4/7 anonim válasza:
Az Abc Design Mamba szerintem jó választás lehet. Könnyű, nagyok a kerekei, jól alkalmazkodik a terepviszonyokhoz, az alsó kosara jó nagy remekül lehet bevásárolni vele, fél kézzel is könnyen irányitható. Német nagyon jó minőségű, nem esik szét, nem nyikorog, stb.
Ráadásul szerintem kinézetre is igen tetszetős.
5/7 anonim válasza:
Elso vagyok, akkor inkabb a Tippitoes Toto,Oyster Max, Be Cool Slide, vagy ABC Design. Azt sajnos nem tudom, hol gyartjak oket,de szepek es strapabironak tunnek:-)
6/7 anonim válasza:
Mi Camarelo Sevilla-t vettünk.
Nagyon meg vagyunk vele elégedve! Elég magasan van rajta a baba - akár hordozót akár mélykocsit használsz. Nekünk ez volt a legfontosabb kritérium.
Plusz rengeteg tartozék van benne alapáron. Pl. Esővédő, pelenkázó táska, ami pl. az ABC Design-nál nem tartozék.
130 körül volt az ára.
7/7 anonim válasza:
Peg Peregonk van es nagyon szeretjuk. (travel system)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!