Miért rosszak a lengyel babakocsik?
Leírnátok nekem,hogy mi a baj a lengyel kocsikkal?Mindenhol azt olvasom,hogy nem jók,de nem tudom,hogy miért.Tapasztalatom nincs,vásárlás előtt állok,de arra emlékszem,hogy nekünk anno az összes babaholminkat anyukámék a lengyelektől hozták be.Akkor még jónak volt mondható.Ez most megváltozott ezek szerint?
Aki nem lengyel babakocsit vett az milyet?Mármint nem típust,hanem gyártó országot kérdeznék.Köszönöm a válaszokat.
Azért nem jók, mert hatalmasok, nagyon nehezek, nehezen irányíthatók, az anyaguk silány minőségű, a garanciát nehezen lehet rá érvényesíteni, és nagyon nehéz hozzájuk alkatrészt kapni.
Ilyenek pl: Raf Pol, Baby Lux, Baby Merc, Baby Desing, Abdor, Anmar, stb... Ezek azok a babakocsik, amik önmagukban 30-40 körül vannak. Lehet, hogy a drágább kategória más, de ezek szörnyűek.
Sajnos tapasztalatból beszélek, Raf Polom volt 1 évig, és amint lehetett, átváltottunk másik kocsira.
Most a kistesóval Peg Pérego Pliko Switchünk lesz. A lányomnál ugyan ennek az esernyős változatát használtuk, miután túladtunk a Raf Polon. Megéri rá gyűjtögetni.
Ha babakocsi, akkor az legyen olasz, ez az én véleményem. A legjobbaknak ezeket a márkákat tartom: Peg Pérego, Inglesina Zippy, Neonato, Chicco, Cam.
Na, itt egy ELLENPÉLDA:)
Coletto Aveo4 babakocsink van:
Még csak 10 hónapos a kislányom, de ez már a 3. babakocsink és IMÁDOM!
-Pihekönnyű
- félkézzel úgy lavírozok vele a boltba a sorok között mint egy rally versenyző
- tágas, a kislányom imád benne aludni is és még vastag overálban is nagyon kényelmes
- könnyen fékezhető, bolygókerekes
- hatalmas bevásárló kosár
- vízszintesig dönthető
- mutatós, mindenki megnézi az utcán
- szuper kidolgozott, szép a színe, a varrása, gépben is mosható
- és az ára sem mellékes...
Nekem még a JANÉ 160ezer Ft-os babakocsival is voltak problémáim, ezzel NINCS!
még eszembe jutott:
- pikk-pakk összecsukható
- kis helyen elfér, autóban, kicsi a lakásunk, úgyhogy egy áldás
- vízszintesig dönthető, újszülött kortól használható
1.vagyok
Nekem is Coletto-m van csak az Austin a3 ...akkor lehet ,hogy a Coletto maga a márka,ami nagyon jó?
Én vagyok, aki szerint rosszak a lengyel babakocsik.
Szerintem a te kocsid már a jobbfajta kategória, nem ezek a hulladékok, ami mind egyforma és csak a márkajelzés más rajtuk.
Hát nekünk bizony lengyel van! Lehet,hogy nagy,de nekünk erre van szükségünk. Nem emelgetem,kertes házban lakunk. A vázat összecsukom,be a csomagtartóba,ha messzebbre kell menni,majd azt a részt csatlakoztatom,amelyiket akarom. Itt falun elég rossz utak vannak, nem a plázában kell tologatnom a gyerkőcöt a 3 pici kerékkel. A boltban egy kézzel tudok vele kanyarodni,tök könnyen irányítható. Most nőttük ki a mózest,pedig már 7 hós a lánykám. Megvehetnénk a drágábbat is szerencsére,de nem látom értelmét százezreket kiadni egy kocsira. Pláne kedvem sincs félévente babakocsi után rohangálni és keresgélni,azért vettük a multifunkciósat. Persze,kopik már a kereke kicsit,de melyiknek nem? Láttam én is a Raf Pol-nak gagyiját,de ezzel meg vagyok elégedve. Hiába néztem Cam babakocsit, egyáltalán nem tetszett. Én elégedett vagyok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!