Miért rosszak a lengyel babakocsik?
Leírnátok nekem,hogy mi a baj a lengyel kocsikkal?Mindenhol azt olvasom,hogy nem jók,de nem tudom,hogy miért.Tapasztalatom nincs,vásárlás előtt állok,de arra emlékszem,hogy nekünk anno az összes babaholminkat anyukámék a lengyelektől hozták be.Akkor még jónak volt mondható.Ez most megváltozott ezek szerint?
Aki nem lengyel babakocsit vett az milyet?Mármint nem típust,hanem gyártó országot kérdeznék.Köszönöm a válaszokat.
Hölgyeim! Uraim!
Kérem Önöket, legyenek kicsit objektívebbek.
A mai kaotikus világban már nem áll helyt, hogy a jó minőség titka:
- legyen márkás
- legyen egy adott gyártóé, annnak bármely terméke
- legyen drága
- legyen német (olasz, francia, dán... akármi)
Gépészmérnökként azt gondolom, a lengyel ipar nekünk magyaroknak (de még tőlünk nyugatabbiaknak is) irígylésre méltó: versenyképes áron tudnak produkálni igazán magas színvonalú termékeket!
Aki ma babakocsit szeretne vásárolni, márkától függetlenül(!) kétfélét vehet: kínait vagy lengyelt.
Igenis VAN jó lengyel babakocsi. Csak érteni kell hozzá, és kitartóan keresni: divatos kifejezéssel úgy is mondhatnám, "tudatos vásárlóként".
Tény, hogy ők - ahogyan én magam is- a masszív babakocsik hívei. Amiben nem osztozom velük, az két dolog:
- az ízlésviláguk (pl. a babakocsik színösszeállítása)
- a náluk nem létező termékskála felépítés (az
egyszerű de olcsótól a luxuskivitelig, minden modell
egyértelműen megkülönböztethetően).
Sajnálatos, hogy esetenként azt sem tudni, az adott név gyártót, vagy modell nevet akar jelenteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!