Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért rosszak a lengyel...

Miért rosszak a lengyel babakocsik?

Figyelt kérdés

Leírnátok nekem,hogy mi a baj a lengyel kocsikkal?Mindenhol azt olvasom,hogy nem jók,de nem tudom,hogy miért.Tapasztalatom nincs,vásárlás előtt állok,de arra emlékszem,hogy nekünk anno az összes babaholminkat anyukámék a lengyelektől hozták be.Akkor még jónak volt mondható.Ez most megváltozott ezek szerint?

Aki nem lengyel babakocsit vett az milyet?Mármint nem típust,hanem gyártó országot kérdeznék.Köszönöm a válaszokat.

2012. jan. 4. 17:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
9.vagyok,mint magánszemély! Nem a bolt reklámoz,én osztottam meg a linket. Semmi mást nem vettem ebben a boltban,neten rendeltem a kocsit. Persze,ha a Brendont írtam volna,nem lett volna szánalmas,holott minden 3. kérdésben/válaszban szerepel a Brendon szó, mint ingyen reklám! :))) És én is vásárolok ott is! :)))
2012. jan. 5. 08:37
 12/14 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is lengyel van, Jackmar Vajper, 3 gyereket kiszolgált, a váza kicsit lötyög, meg oldalra húz egy kicsit, ezért nem lehet egy kézzel még egyenesen sem irányítani. Amit szerettem benne, hogy széles a fekvőfelülete (mózes nélkül), és ha teljesen fekteted a sportrészt, tudsz egy záróelemet tenni a végére. Én ilyenkor tettem bele még egy vékony szivacsot (a régi babakocsihoz volt), hogy az öv ne nyomja a babát. De most szeretnék egy magasabb kategóriásat a következő nem tudom hány gyereknek :)Fogadjuk, ahány jön, azért szeretnék hosszútávra egy jó minőségű babakocsit.
2012. márc. 15. 09:09
 13/14 anonim ***** válasza:
34%
Előző vagyok, 1-2 gyerekhez biztos, hogy használt márkásat vennék, nem lengyelt.
2012. márc. 15. 09:11
 14/14 ElDé válasza:
64%

Hölgyeim! Uraim!

Kérem Önöket, legyenek kicsit objektívebbek.

A mai kaotikus világban már nem áll helyt, hogy a jó minőség titka:

- legyen márkás

- legyen egy adott gyártóé, annnak bármely terméke

- legyen drága

- legyen német (olasz, francia, dán... akármi)

Gépészmérnökként azt gondolom, a lengyel ipar nekünk magyaroknak (de még tőlünk nyugatabbiaknak is) irígylésre méltó: versenyképes áron tudnak produkálni igazán magas színvonalú termékeket!

Aki ma babakocsit szeretne vásárolni, márkától függetlenül(!) kétfélét vehet: kínait vagy lengyelt.

Igenis VAN jó lengyel babakocsi. Csak érteni kell hozzá, és kitartóan keresni: divatos kifejezéssel úgy is mondhatnám, "tudatos vásárlóként".

Tény, hogy ők - ahogyan én magam is- a masszív babakocsik hívei. Amiben nem osztozom velük, az két dolog:

- az ízlésviláguk (pl. a babakocsik színösszeállítása)

- a náluk nem létező termékskála felépítés (az

egyszerű de olcsótól a luxuskivitelig, minden modell

egyértelműen megkülönböztethetően).

Sajnálatos, hogy esetenként azt sem tudni, az adott név gyártót, vagy modell nevet akar jelenteni?

2012. ápr. 22. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!