Tényleg ennyit bírnak a mai babakocsik vagy csak nekem nem volt ezzel szerencsém?
Figyelt kérdés
Újan 30ezer ft lett volna, használtan, tökéletes állapotban került hozzánk. Fél év után viszont a kerekek ki vannak lazulva, minden illesztésnél, rögzítésnél mozog, csörög-zörög, nyikorog és irányíthatatlan. Városban használtuk, nem mondanám, hogy nagyon túl volt terhelve és mégis...
Lehet ez még nem az a kategória, amivel szemben elvárásokat szabad támasztani?
2011. nov. 30. 11:18
1/6 anonim válasza:
Sajnos a nővérem járt így. Új babakocsit vett,és még az 1 évet sem töltötte be,de már használhatatlan! 35.000Ft volt
2/6 anonim válasza:
Mivel használtan vetted, nem tudhatod, hogy elötte mennyit hasnálták. Az, hogy amikor vetted, akkor még nem látszott rajta a használat, attól még kopott az elözönél is.
3/6 anonim válasza:
Én is használtan vettem babakocsit, újszerűnek tűnt. Most ott tartunk, hogy a hátsó kerékről a gumi vagy műanyag borítás időnként megelőz minket, vagy fordulásnál a másik irányba indul. Ki van nyúlva. Próbálom szilikonos ragasztópisztollyal a helyén marasztalni, de szinte naponta javítanom kell, hogy ne hozzon "szégyenbe" ez a négykerekű picolo csoda. Egy gyerek használta előttünk, városban, aszfalton. Mi is aszfalton használjuk.
4/6 anonim válasza:
Megtudhatjuk a márkát, típust? Csak, hogy akkor véletlenül se vegyünk ilyet a jövőben
5/6 A kérdező kommentje:
Ő az, sajnos már összecsukni se nagyon lehet szegénykémet...
Előző helyén se volt lestrapálva.
2011. nov. 30. 11:50
6/6 anonim válasza:
sajnos babakocsiból nem szabad használtat venni. van ami csak 1 gyereket szolgál ki, van ami 3at, de ez utólag derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!