Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Raf-Pol KING, Kunert vip vagy...

Raf-Pol KING, Kunert vip vagy Baby merc agat lux 2?

Figyelt kérdés

Ti melyik babakocsit választanátok és miért?

Neten szeretném megrendelni de nem tudom melyik legyen!

Nekem az a lényeg hogy nagy kereke legyen és mindkét irányból tolható legyen!

2014. febr. 26. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyik sem, mert mindegyik silány minőség. Ha már ezek közül kell választani, akkor a Baby Merc, talán az ér is valamit a 3 közül. A többi rövid időn belül lötyög, szétesik, nyikorog, nem ér egy kalappal sem.
2014. febr. 26. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
A Raf Polt biztos nem, nekem az volt, silány minőség, gyorsan el is adtam. A Kunertről ugyanezt hallottam.
2014. febr. 26. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk Kunert Vip van. Habár sok rosszat olvastam róla, nekünk nagyon bevált. Nagy, kényelmes a babának, strapabíró, nem nyikorog, nem esett még szét, pedig már másfél éve használatban van. Könnyű tolni és irányítani, esőben egy kézzel is eltolom. Városban használjuk, de a járdák sok helyen rosszabb állapotban vannak mint egy földút. Egyetlen hátránya, hogy nagy helyet foglal, de nincs autónk, így ez nem gond, illetve nehéz, de pár lépcsőfoknál még nem kellett sohasem többet cipelnem, emeleteket akkor sem cipelném, ha könnyebb lenne. Szerintem bőven megéri az árát.
2014. febr. 26. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem baby merc agat lux van (az a fajta,aminek nem bolygósított egyik kereke sem)

Nagyon meg vagyok vele elégedve,sz.r utakon és hóban is mentem vele.Buszozni szoktunk,felénk össze kell csukni,így is jó vele közlekedni.Hozzá kell tenni,hogy elég nehéz,ha benne van a gyerkőc,akkor képtelenség lenne egyedül felcipelni.Így viszont első osztályú.

Mindkét irányból tolható tényleg,van hozzá nekünk autós hordozó,mózes(ezt nem használtuk egyáltalán) és pelenkázó táska is(ezt sem használtam)Van esővédőnk és háló is van hozzá,ezek jól szolgálnak,ha kint alszik a kicsi(jó időben,nem most)

2014. febr. 26. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem Raf Pol Kingem volt, és imádtam. Nem esett szét semmilye, nem nyikorgott, nem húzott oldalra.

Jó nagy babakocsi, nehéz, de a 20 cm-es hóban is el tudtam tolni!

Ha fontos, hogy mindkét irányból tolhasd, akkor fix kerekűt vegyél. És: az ÖSSZES babakocsi olyan, hogy az egyik irányból nehezebb tolni! Alapállásban veled szemben van a baba, amikor tolod, ha átfordítod a kart, akkor nehezebb írányítani, mert máshova kerül a súlypont.

2014. febr. 27. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!