Raf-Pol KING, Kunert vip vagy Baby merc agat lux 2?
Ti melyik babakocsit választanátok és miért?
Neten szeretném megrendelni de nem tudom melyik legyen!
Nekem az a lényeg hogy nagy kereke legyen és mindkét irányból tolható legyen!
Nekem baby merc agat lux van (az a fajta,aminek nem bolygósított egyik kereke sem)
Nagyon meg vagyok vele elégedve,sz.r utakon és hóban is mentem vele.Buszozni szoktunk,felénk össze kell csukni,így is jó vele közlekedni.Hozzá kell tenni,hogy elég nehéz,ha benne van a gyerkőc,akkor képtelenség lenne egyedül felcipelni.Így viszont első osztályú.
Mindkét irányból tolható tényleg,van hozzá nekünk autós hordozó,mózes(ezt nem használtuk egyáltalán) és pelenkázó táska is(ezt sem használtam)Van esővédőnk és háló is van hozzá,ezek jól szolgálnak,ha kint alszik a kicsi(jó időben,nem most)
Nekem Raf Pol Kingem volt, és imádtam. Nem esett szét semmilye, nem nyikorgott, nem húzott oldalra.
Jó nagy babakocsi, nehéz, de a 20 cm-es hóban is el tudtam tolni!
Ha fontos, hogy mindkét irányból tolhasd, akkor fix kerekűt vegyél. És: az ÖSSZES babakocsi olyan, hogy az egyik irányból nehezebb tolni! Alapállásban veled szemben van a baba, amikor tolod, ha átfordítod a kart, akkor nehezebb írányítani, mert máshova kerül a súlypont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!