Kunert vip vagy baby merc?
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 15:06
1/10 anonim válasza:
Én élőben dönteném el a szín alapján :)
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Én úgy láttam a kunertnek nincs hordozója(lehet rosszul)
Szín miatt isinkábba baba mercit :)( a bordó virágos,vagy ilyemsi olyan szép:D) ^^
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,azt hiszem a baby merc mellett döntünk:-))
2010. febr. 20. 18:50
6/10 A kérdező kommentje:
Igen megvettük,és nagyon tetszik.Még nem használjuk,a kis tulaja még nem érkezett meg,de szerintem nem lesz vele probléma
2010. jún. 6. 11:31
7/10 anonim válasza:
mi is ilyet szeretnénk venni, csak azért kérdeztem.csak gyüjtöm az infókat vee kapcsolatban, de eddig csak jókat hallottam:)és mikortól fogátok használni?mikor érkezik a pici?
8/10 A kérdező kommentje:
Szia, még 2 és fél hét.Igaz,hogy van súlya,de én nem nagyon fogom emelgetni.Nem fogok buszozni,vonatozni vele.Tárolóban fogjuk majd tartani.Manónk kényelmesen terpeszkedhet majd benne:-))
2010. jún. 6. 20:18
9/10 anonim válasza:
hát igen, tényleg az egyetlen baja, hogy picit nehéz, de a hasonló masszív babakocsik mind hasonló súlyban vannak. Nálunk majd csak októberben érkezik a pici, szóval jövőre, mikor 1 éves lesz és megint jön a tél, akkor hacukában is el fog férni benne bőven.Meg az itteni utakhoz a legjobb szerintem.
könnyű és gyors szülést kívánok és jó egészséget, sok boldogságot a babához:)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm és neked is minden jót!
2010. jún. 7. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!