Mi a különbség a Baby Lux, Raf-Pol, Baby Merc és a Kunert babakocsik között?
Figyelt kérdés
Nekem mindegyik olyan egyformának tűnik.
Szerintetek?
Köszönöm
2013. aug. 22. 10:03
1/3 anonim válasza:
Szerintem semmi. Lengyel babakocsi mind. Nekem Raf Pol volt, nagyon megbántam, hogy azt vettünk, 7 hónap után lecseréltem sportkocsira. A többi minőségéről nem tudok nyilatkozni, de gondolom hasonlóan "jók".
2/3 anonim válasza:
Nekünk Baby Merc Agat Lux babakocsink van,én nagyon megvagyok vele elégedve.Elég masszívnak tűnik,elfér benne a babám bőven,nem csak újszülötteknek jó,hanem átalakítható is,tehát már amikor fog tud ülni akkor is jó lesz.Nagy kerekei vannak,tehát minden terepet jól bír.Bolygósított kerekei vannak,nekem nagyon tetszik.
4 hós fiú anyukája
3/3 anonim válasza:
Szerintem ezek mind alsó kategóriás, ha úgy tetszik gagyi kocsik. Én nem vennék ilyet, szerintem hamar megbánod. Válassz inkább egy használt de jó állapotú márkás kocsit, ha anyagilag meg van kötve a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!