Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van-e különbség a KUMMER, a...

Van-e különbség a KUMMER, a KUNTER VIP és a BABY MERC AGAT LUX babakocsik között? Nekem ugyanolyannak tűnnek.

Figyelt kérdés
Kérlek írjátok le esetleges tapasztalataitokat is az egyes modellekkel kapcsolatban! Köszönöm.
2010. máj. 7. 11:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, lengyel márka mind, így nem csoda, ha hasonlítanak. Nekem is nagyon egyformának tűnnek, egy darabig szemeztem is velük, de valaki azt mondta, nem olyan strapabíró, mint amilyennek látszik, így inkább nem azt vettünk. Persze lehet, hogy tök jó kocsik, nem próbáltam.
2010. máj. 7. 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:

a kunter vvip-et nem tudom milyen, a másik abban különbözhet a baby merc-től, hogy nincs hozzá hordozó.Sajnos személyes tapasztalatom még nincs, de mi is baby merc-et szeretnénk:)

16hetes kismami

2010. máj. 7. 12:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Teljesen ugyanaz szerintem is!És most nagy sláger!!!Mondjuk én soha nem vennék ilyen nagy ,nehéz kocsit!Még ha nagyon olcsó is!Úgy emlékszem ,hogy a Baby Merc-hez lehet rendelni bolygó kereket!Az egy kis könnyebbség,bár ahogy itt olvasom sokan nem szeretik,inkább emelgetik a kocsit minden fordulónál!Mert ugye ,ha nem bolygós,kanyarodni is csak úgy tudnak vele,hogy lenyomják a tolókarnál és megdontik a kocsit,hát nem tudom...:S
2010. máj. 7. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:
A nem bolygó kerékkel is jól lehet közlekedni, meg lehet tanulni :) Eleinte nekem is furcsa volt bolygósítható kerekes kocsi után egy nagy fix kerekű, de szeretem. Terepen jobb. Márpedig a járdák állapota.... :P
2010. máj. 7. 15:05
 5/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszokat. A súly számomra is meghatározó, nem akarom, hogy a kis felségem megszakadjon. :) Esetleg milyen márkát, típusokat tudnátok ajánlani, nem túl elszállos áron (multifunkciós babakocsi tekintetében?

20 hetes kispapa :)

2010. máj. 12. 12:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Tényleg attól függ HOVA lesz a kocsi...Nálunk pl. eszméletlen rosszak az utak járda alig, be kell menni gyalog a városba mindenért (15 perc séta oda 15 vissza) viszont kertes ház, és viszonylag kevés autózgatás van nálunk most. Így nekünk ide Bébé confort High trek van.(második babánk,nemrég költöztünk)

A szomszédnak Raf-Pol van, a másiknak Bergon, ezek nagyok, nagykerékkel, vastag anyagból, sétálni, altatni benne babát tökéletes, de emelgetni, utazgatni vele kínszenvedés.De ide jók ezek a kocsik.

Nekem az első gyerekemnél Bby grip&go volt mózessel, az így újonnan 40 ezer és újszülött kortól végig használható mivel esernyőre csukódik.

Ugyanolyan mint a Cam combi family, vagy a peg perego p3 csak azok dupla annyiba kerülnek kb.

Városba, utazgatós, autózós életmódhoz tökéletes volt (közepes vagy inkább kicsi a kereke).

2010. máj. 12. 12:51
 7/9 anonim ***** válasza:
[link] vagy [link] nekem ilyen van [link] a bázistalpat imádomnem kell állandóan kötözgetni a kocsiba főleg ha egyedül megyünk!5 hós baba anyukája!
2010. máj. 12. 12:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia!Mi is sok kocsit néztünk,de végül a Baby Merc Olimp-nál maradtunk!Háát a súlya nem könnyű,de mi a baba szempontját néztük!Tehát,hogy neki kényelmes legyen és ne legyen belenyomorgatva a kocsiba!Sok ilyet láttam már!Mondjuk nem kell majd sokat emelgetnem épp csak annyit még leviszem a lifthez a kocsit az meg kb 10 lépcső!Ennyit ki lehet bírni!Jah és szerintem van különbség a másik két kocsi és a Baby Merc között,mert azok olyan gagyinak tünnek!Meg nem is olyan szépek!33 hetes kismama
2010. máj. 12. 14:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!Nem tudom,hogy álltok a 3 kerekűvel,de ez egy szuper kocsi!!!Nagyon könnyű és újszülött kortól használható!

[link]

2010. máj. 12. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!