Van-e különbség a KUMMER, a KUNTER VIP és a BABY MERC AGAT LUX babakocsik között? Nekem ugyanolyannak tűnnek.
a kunter vvip-et nem tudom milyen, a másik abban különbözhet a baby merc-től, hogy nincs hozzá hordozó.Sajnos személyes tapasztalatom még nincs, de mi is baby merc-et szeretnénk:)
16hetes kismami
Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszokat. A súly számomra is meghatározó, nem akarom, hogy a kis felségem megszakadjon. :) Esetleg milyen márkát, típusokat tudnátok ajánlani, nem túl elszállos áron (multifunkciós babakocsi tekintetében?
20 hetes kispapa :)
Tényleg attól függ HOVA lesz a kocsi...Nálunk pl. eszméletlen rosszak az utak járda alig, be kell menni gyalog a városba mindenért (15 perc séta oda 15 vissza) viszont kertes ház, és viszonylag kevés autózgatás van nálunk most. Így nekünk ide Bébé confort High trek van.(második babánk,nemrég költöztünk)
A szomszédnak Raf-Pol van, a másiknak Bergon, ezek nagyok, nagykerékkel, vastag anyagból, sétálni, altatni benne babát tökéletes, de emelgetni, utazgatni vele kínszenvedés.De ide jók ezek a kocsik.
Nekem az első gyerekemnél Bby grip&go volt mózessel, az így újonnan 40 ezer és újszülött kortól végig használható mivel esernyőre csukódik.
Ugyanolyan mint a Cam combi family, vagy a peg perego p3 csak azok dupla annyiba kerülnek kb.
Városba, utazgatós, autózós életmódhoz tökéletes volt (közepes vagy inkább kicsi a kereke).
Szia!Nem tudom,hogy álltok a 3 kerekűvel,de ez egy szuper kocsi!!!Nagyon könnyű és újszülött kortól használható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!