Mi a különbség a Kunert VIP és a Rafpol babakocsik közt?
Figyelt kérdés
Méret?
Kerékméret?
Összecsukva melyik a kisebb?
2011. febr. 6. 00:10
1/7 anonim válasza:
Konkrét választ nem tudok neked mondani, de azt hallottam hogy elég hulladék mindkét kocsi, tükrözi szerintem az áruk is. Ha nem akarsz drága kocsit venni, akkor inkább nézz szét teszen, vaterán olcsón ki lehet fogni jó minőséget.
2/7 anonim válasza:
Nekem Kunert VIP-em van és nem szeretem. Nem egyszer fordult elő, hogy a kerekei kiestek,a féket alig lehet lenyomni, stb. A másik babakocsiról is sok rosszat olvastam.
3/7 anonim válasza:
Senki ne sértődjön meg de mindkettő egyforma sz@r!És tudok még kb.4 márkát ami ugyanez pepitába:( olyan sok szuper kocsi van akár használtan is...
4/7 anonim válasza:
Nekünk Kunert van, nagyon sz@r, és szerintem a Rafpol sem jobb!
Ha vásárlás előtt állsz, akkor inkább áldozz rá több pénzt, de vegyél normális kocsit. Ha anyagilag nem engedhetitek meg magatoknak, akkor nézz használtat, de valami normális, megbízható márkát!
5/7 anonim válasza:
Ja, és összecsukva, kerék nélkül sem fér be a kocsinkba.(Suzuki)
6/7 anonim válasza:
Nekünk Kunert babakocsink van és lakótelepi terepen tökéletesen bevált. Az autóba is befér. 6,5 hónapja használjuk, szinte minden nap. Nincs bibije.
Méret: 93cm hossz, 61cm szél, 113cm mag.
- Összecsukva: 102cm x 61cm x 63cm
- Mózeskosár fekvőfelülete: 33cm x 70cm
- A belső fekvőfelülete: 35cm x 81cm
Lengyel gyártmány, a cég honlapja:
7/7 anonim válasza:
A tolókart átfordítva irányíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!