Mit gondoltok, melyiket vegyem meg?
1. [link]
2. [link]
Családi házba lesz, nem kell lépcsőznöm,tömegközlekedésbe nem kell használnom.
Megnézted már élőben ezeket? Képről nagyon csalóka választani, és csak azért, mert trendi a babakocsi, nem biztos, hogy jó és praktikus is.
Amit az első írt a kicsi kerekekről, nagyon igaz! Szó szerint minden fúszálban megakad, és így tiszta idegbaj tologatni!
Egyébként én nagyon szeretem travel systemes kocsikat, amire különböző felső részeket lehet csatlakoztatni, de hidd el, hogy nem feltétlenül a legdrágább kocsi a legjobb! Nekünk a második gyereknél Chipolino kocsink volt, ami akkoriban ráadásul teljesen új és névtelen kocsinak számított, de imádtam!(Az elsőnél 3 kocsit "fogyasztottam", de egyiket sem szerettem igazán.) 2 évig nyúztuk a Chipolinot, és a végén is ugyanúgy nézett ki,mint vadiúj korában, nem kopott le sehol sem a festék, sem a kerék, a huzata sem fakult ki.
Én azt mondom, mielőtt döntesz,nézz meg minél több kocsit, mennyire könnyű tolni, kezelni, összecsukni, (ja, és pl. összecsukott állapotban mekkora).
Nekünk az is szempont volt, hogy elég hosszú legyen a tolókarja, mert a férjem elég magas, én sem vagyok alacsony, és némelyik kocsit csak görnyedve tudtuk tolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!