Mit gondoltok, melyiket vegyem meg?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

Családi házba lesz, nem kell lépcsőznöm,tömegközlekedésbe nem kell használnom.

2014. jan. 16. 13:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp ilyet szeretnél, akkor a concordot, mert az nem annyira kicsi, mint a stokke. De én egyiket sem venném meg, mert picik és nem lehet rendesen kihasználni, hamar kinövi a baba. Mellesleg a két kicsi kerék megakad mindenben, összevissza forog.
2014. jan. 16. 13:49
 2/20 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Szépek ezek meg modernek, design-osak, csak az a baj velük, hogy iszonyat keskeny, a baba nem sokáig fér el benne kényelmesen. Meg a kicsi kerekek is bolondok, mennek össze vissza. Vagy ha már a kető közül kell, akkor inkább a 2, max 1 év múlva veszel másikat.
2014. jan. 16. 13:55
 3/20 anonim ***** válasza:
A kettőből nekem is a Concord jobban tetszik, de én meg inkább olyat vennék, aminél a menetirány menet közben is állítható. Ez hasznos, ha séta közben mindig máshonnan süt a nap, meg ha a gyerek elalszik/felébred menet közben.
2014. jan. 16. 13:57
 4/20 anonim ***** válasza:

Megnézted már élőben ezeket? Képről nagyon csalóka választani, és csak azért, mert trendi a babakocsi, nem biztos, hogy jó és praktikus is.

Amit az első írt a kicsi kerekekről, nagyon igaz! Szó szerint minden fúszálban megakad, és így tiszta idegbaj tologatni!

Egyébként én nagyon szeretem travel systemes kocsikat, amire különböző felső részeket lehet csatlakoztatni, de hidd el, hogy nem feltétlenül a legdrágább kocsi a legjobb! Nekünk a második gyereknél Chipolino kocsink volt, ami akkoriban ráadásul teljesen új és névtelen kocsinak számított, de imádtam!(Az elsőnél 3 kocsit "fogyasztottam", de egyiket sem szerettem igazán.) 2 évig nyúztuk a Chipolinot, és a végén is ugyanúgy nézett ki,mint vadiúj korában, nem kopott le sehol sem a festék, sem a kerék, a huzata sem fakult ki.

Én azt mondom, mielőtt döntesz,nézz meg minél több kocsit, mennyire könnyű tolni, kezelni, összecsukni, (ja, és pl. összecsukott állapotban mekkora).

Nekünk az is szempont volt, hogy elég hosszú legyen a tolókarja, mert a férjem elég magas, én sem vagyok alacsony, és némelyik kocsit csak görnyedve tudtuk tolni.

2014. jan. 16. 14:02
 5/20 anonim ***** válasza:
Én tuti a Stokke kocsit venném meg, mert stokke mániás vagyok. Én is az exploryt akartam eredetileg. Nálunk a lányok ikrek lesznek, úgyhogy végül mást választottunk, de az biztos, hogy etetőszékből majd Stokke tripp trappjuk lesz.
2014. jan. 16. 14:10
 6/20 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat! és esetleg ehhez mit szóltok?

[link]

vagy esetleg tudtok ajánlani?:)

2014. jan. 16. 14:11
 7/20 anonim ***** válasza:
89%
Ez is olyan mint a többi, csak más márka. Nem érdemes olyat venni, aminek kicsik az első kerekei, mert meggyűlik vele a bajod az utcán.
2014. jan. 16. 14:13
 8/20 anonim ***** válasza:
Na, ez a Peg Perego már jó. Sokkal tágasabb, mint a Stokke meg a Concorde.
2014. jan. 16. 14:14
 9/20 A kérdező kommentje:
ajánlani esetleg tudtok?:)
2014. jan. 16. 14:16
 10/20 anonim ***** válasza:
Nekem is kiskerekü kocsim van, és egyáltalán nem olyan vészes tolni, mint ahogyan itt előadták. Szerintem a Peg Perego az jó.
2014. jan. 16. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!