Olyan Anyukák véleményére lennék kíváncsi, akik használtak CAM Cortina X3 Tris Evolution babakocsit. Meg voltatok vele elégedve?
Hosszas utánajárás és rengeteg próbálgatás után mi a CAM Cortinát választottuk. Nem bántuk meg! Rengeteg szempontot figyelembe kell venni, mikor babakocsit választ az ember. 1 biztos. Nem szabad sajnálni rá a pénzt, ha megteheted. Rengeteget fogod használni és ha rosszul választasz, akkor sok bosszúságot okoz.
Szóval én imádom. Vegyesen használom városban és föld úton, parkban, erdőben. Könnyen irányítható, a rossz utat jól kezeli és a patkák sem okoznak gondot.
A családban két autó van. Egy hatalmas kombi és egy kicsi városi autó. Nos, a kombinál természetesen nem lényeg a méret, de én a kicsi autót használom ha egyedül viszem a babát. Ebbe a kicsi autóba is könnyen befér a váz (igaz, hogy az egyik kereket le kell vennem és mellé kell tenni, de az csak egyetlen gombnyomás). Való igaz, hogy nehéz. Maga a váz nem, de a mózes és a hordozó elég nehéz. Szerencsére jó erőben vagyok. :) Ha sokat akarja valaki tömegközlekedési eszközökön használni, akkor ez nem a megfelelő választás. Viszont hosszú sétákra az erdőben, a rossz úton, futáshoz a legideálisabb.
Nekem a szét, illetve összeszerelés sem okoz gondot. Baromi egyszerű szerintem. Tény és való, hogy aki alacsony, annak gondot okozhat a mózes levétele, mert két gombot kell megnyomni a két oldalon és közben emelni.
Összességében szerintem egy nagyon strapabíró, könnyen kezelhető, szuper jó babakocsi. Ajánlom, ha nem az ötödikre kell minden nap felcipelned! :)
Végül milyen babakocsit vettél?
Nekünk is CAM Cortina x3 babakocsink van, pont azért vettük, mert több gyerekre tervezzük és nagyon jól bírja a gyűrődést. Többen írták, hogy a mózest nem tudják egyedül levenni... Hát az egyik oldali gombot ha lenyomod, akkor úgy marad és akkor csak a másikat kell megnyomni és felemelni a mózest. Könnyen, szenvedés nélkül.
Mi használtuk autóba bekötve a mózest, mert messze lakunk és mikor mentünk haza, úgy kényelmesebb volt a Babának is utazni.
Igaz, hogy nehéz, de nagyon jól irányítható. A többi babakocsitól falnak mentem, annyira nehézkes volt bánni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!