Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Olyan Anyukák véleményére...

Olyan Anyukák véleményére lennék kíváncsi, akik használtak CAM Cortina X3 Tris Evolution babakocsit. Meg voltatok vele elégedve?

Figyelt kérdés
Kislányom lesz, Stokke Xplory babakocsit szerettem volna venni, de összeszámoltam mindent és 400.000 Ft-ra jött volna ki. Nagyon tetszik, de nem lopom a pénzt, kicsit sajnálnám rá megmondom őszintén, főleg, hogy kb. 1 évet lesz használva. Ekkor jött a CAM az édes kis strasszokkal, viszont véleményt nem ismerek róla. Kérem, aki tud segíteni nekem. Előre is köszönöm :)

2014. jan. 4. 16:46
1 2
 11/14 anonim válasza:

Hosszas utánajárás és rengeteg próbálgatás után mi a CAM Cortinát választottuk. Nem bántuk meg! Rengeteg szempontot figyelembe kell venni, mikor babakocsit választ az ember. 1 biztos. Nem szabad sajnálni rá a pénzt, ha megteheted. Rengeteget fogod használni és ha rosszul választasz, akkor sok bosszúságot okoz.

Szóval én imádom. Vegyesen használom városban és föld úton, parkban, erdőben. Könnyen irányítható, a rossz utat jól kezeli és a patkák sem okoznak gondot.

A családban két autó van. Egy hatalmas kombi és egy kicsi városi autó. Nos, a kombinál természetesen nem lényeg a méret, de én a kicsi autót használom ha egyedül viszem a babát. Ebbe a kicsi autóba is könnyen befér a váz (igaz, hogy az egyik kereket le kell vennem és mellé kell tenni, de az csak egyetlen gombnyomás). Való igaz, hogy nehéz. Maga a váz nem, de a mózes és a hordozó elég nehéz. Szerencsére jó erőben vagyok. :) Ha sokat akarja valaki tömegközlekedési eszközökön használni, akkor ez nem a megfelelő választás. Viszont hosszú sétákra az erdőben, a rossz úton, futáshoz a legideálisabb.

Nekem a szét, illetve összeszerelés sem okoz gondot. Baromi egyszerű szerintem. Tény és való, hogy aki alacsony, annak gondot okozhat a mózes levétele, mert két gombot kell megnyomni a két oldalon és közben emelni.

Összességében szerintem egy nagyon strapabíró, könnyen kezelhető, szuper jó babakocsi. Ajánlom, ha nem az ötödikre kell minden nap felcipelned! :)

2014. febr. 18. 15:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ Neked is! Végül a Stokke Xplory-t választottuk! Tegnap el is mentünk és megvásároltuk! Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2014. febr. 23. 19:42
 13/14 anonim válasza:
Mi örököltük a CAM Cortinát, előttünk 2 gyerek használta. Tehát strapabíró. De: nehéz, nagydarab. Emellett vki már írta, csatlakozom: gyakorlatilag lehetetlen egyedül kicsatolni a mózest, különösen, ha már kezd súlya lenni a kicsinek(kétoldalt egy-egy gombot kell nyomni, illetve először az egyik oldalon, közben billented a cuccot gyerekestül, ekkor már egyébként alig bírod tartani az egészet, hiszen némiképp emelni is kell egyszersmind. Na és még csak akkor jön a másik oldali gomb..)A hordozó használata sem a legpraktikusabb szerintem. Ha be akarod pattintani a babakocsiba, akkor miután kivetted az autóból, kétoldalt alul (megint billent és kínlódik) ki kell hajtani egy-egy fület. Szóval ha engem kérdezel, nincs az a strassz...
2014. ápr. 30. 13:19
 14/14 Ninares válasza:

Végül milyen babakocsit vettél?

Nekünk is CAM Cortina x3 babakocsink van, pont azért vettük, mert több gyerekre tervezzük és nagyon jól bírja a gyűrődést. Többen írták, hogy a mózest nem tudják egyedül levenni... Hát az egyik oldali gombot ha lenyomod, akkor úgy marad és akkor csak a másikat kell megnyomni és felemelni a mózest. Könnyen, szenvedés nélkül.

Mi használtuk autóba bekötve a mózest, mert messze lakunk és mikor mentünk haza, úgy kényelmesebb volt a Babának is utazni.

Igaz, hogy nehéz, de nagyon jól irányítható. A többi babakocsitól falnak mentem, annyira nehézkes volt bánni velük.

2015. nov. 20. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!