Olyan Anyukák véleményére lennék kíváncsi, akik használtak CAM Cortina X3 Tris Evolution babakocsit. Meg voltatok vele elégedve?
Sziasztok, mindenki válaszát nagyon köszönöm! Az Espiroról nem hallattam olyan jókat sajnos, és a színekkel sem vagyok megelégedve! Lehet, hogy mégis a Stokke-t választjuk. Ha a Cortináról nem jönnek jó vélemények, akkor maradunk az eredeti tervnél, igaz még mindig nagyon zavar az ára. :(
Ha esetleg lenne másnak is jó tapasztalata, véleménye ilyen kategóriájú (ízléses, modern, szép színekkel, elegáns kidolgozással) babakocsikról,akkor várom szívesen.
Szerintem nem vészesen kicsi a Stokke sportrésze, 2-2,5 éves korig simán használható, utána pedig már úgyis jön a kismotor és a bicikli!:) Azzal viszont teljesen egyet értek, hogy a Cam sportrésze nagyon gagyi, nem is értem miért fejlesztik tök profira az egész kocsit, ezt meg aztán összecsapják.
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!