Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Megvennétek azt az Ergo baby...

Megvennétek azt az Ergo baby csatos hordozót, amelyet a Vaterán árulnak eredetiként, de a bolti ár harmadáért?

Figyelt kérdés
Esetleg vett már valaki ilyen terméket? Teényleg eredeti volt? Kicsit félek tőle, bár a képek meggyőzőek, eredetként, újnak hirdetik őket, csakhát nem érte, hogy akkor miért ilyen olcsó?
2013. nov. 17. 13:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mennyi az az olcsó?

Vaterán van olyan, amit Ergo Baby hasonmásként árulnak, azt hiszem 3500ft, nem erre gondolsz?

2013. nov. 17. 13:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem a 3500 forintosra gondolok, hanem a 11500 forintosra illetve van 13900-ért is ilyen. Az előzőnél feltüntetik, hogy hasonlít csak az Ergo babyre, az utóbbinál azonban azt írják, hogy eredeti Ergo baby. Köszi!
2013. nov. 17. 13:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem eredetiek azok sem.

Sajnos akárki akármit mond, van különbség! 1.anyag: ereszti a festéket, 2.kialakítás: mások a méretek, pánt és derékrészen, 3.varrás: nem tartanak olyan sokáig, kibomlik egy idő után stb.

Szóval nem, nem venném meg.

Kis angoltudással vagy fordítóprogrammal olvasható, vagy a képek alapján a lényeg úgyis lejön:

[link]

2013. nov. 17. 13:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is gyanús volt, hogy miért ilyen olcsó. Viszont megnéztem használt Ergo baby hirdetéseket is, amik annak ellenére, hogy használtak, mégis drágábbak, és szerintem azok sem eredetik. Legalábbis ha lehet hinni az angol cikknek (korábban már olvastam) és a benne foglalt képeknek, akkor a Vaterán jelenleg 16000-ért hirdetett eredeti ergo babynek is "rossz" helyen van a bevarrt címkéje. Hát nem is tudom. A Brendonban viszont olyan drága, annyi pénzünk nincs rá.
2013. nov. 17. 14:06
 5/11 anonim ***** válasza:
32%
Nem venném meg, de nem a fentiek miatt, hane mert ez a hordozó a kialakítása okán kvázi alkalmatlan a baba számár is kényelmes és egészséges hordozásra. Szétterpeszti a csípőjét, lábait, a gerincét pedig erőltetetten egyenesíti ki (első lányommal próbáltam, van személyes tapasztalatom) 11 ezer ftért már jó minőségű hordozókendőt vagy kendőből a babádra varrt meitait / csatost lehet venni!
2013. nov. 17. 14:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen,annyit még én is hozzátennék,hogy én is próbáltam több hordozó eszközt. (rugis kendő, mei tai, csatos, kenguru) A lányom csak a kengurut szerette, a fiam a rugis kendőt (liliputi), és a csatost, de abból is CSAK a liliputisat. Én inkább azt ajánlom, szerintem sokkal jobb, mint az ergo baby. Mondjuk én nagyon alacsony vagyok, talán ezért volt kényelmesebb nekem.
2013. nov. 17. 14:15
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem 2 éves a kisfiam. Néhány napra elutazunk és nem lesz lehetőségem a napközbeni alvásához kiságyban vagy ágyban altatni, ezért gondoltam, hogy vennék egy ilyen hordozót, és ha magamra kötném, abban tudna pihenni. Babakocsi is kilőve, mert nem fér az autóba sajnos. Nem tudom, a hamisítvány mennyire lehet ócska. A képek alapján nem tűnik annak, mégsincs hozzá merszem. A kölcsönzésre is gondoltam, de annak is az összköltsége 6-7 ezer forint lenne, mivel mindig én fizetem a postaköltséget, tehát amikor kapom és amikor visszaküldöm is. Így most elbizonytalanodtam.
2013. nov. 17. 14:21
 8/11 anonim ***** válasza:
szerintem ha csak pár napra kell akkor nem lesz semmi baja töle. Vedd meg nyugodtan.
2013. nov. 17. 14:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél abból a 3500 ft-osból, az se igazi, akkor nem kell sokat költeni rá. Pár napért meg pláne.
2013. nov. 17. 14:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! merre laksz? Esetleg segíthetnék hordozós klubot keríteni, a legtöbbtől lehet kölcsönözni is, hátha van a közeletekben és olcsóbbra kijönne:).
2013. nov. 17. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!