Ti megvennétek ezt a sportbabakocsit?
Nekem az egyik babakocsim ilyen (csak más színben).
Azért vettem, mert könnyű, és elég kicsire csukódik, így könnyű vele tömegközlekedni, a lépcsőn is fel és le tudom vinni, jól befér a pici autónkba is.
Most ezt használjuk a legtöbbet.
A háttámláját 3 fokozatban lehet dönteni, cipzárral állítható. A bevásárló kosara picike, bár ahhoz képest meglepően sok dolgot bele tudtam gyömöszölni.
A huzatát le lehet venni (csavarokkal van rögzítve), és ki lehet gépben mosni, viszont a karfáját (vagy minek nevezik, ami a gyerek előtt van) nem sikerült sehogyan sem leszednem, úgyhogy azt sajna elég nehéz tisztítani, de a huzatát egyébként már kétszer kimostam a kupolával együtt.
Ez az a tipikus "szaladgálós" babakocsi, amiben már nem akarod kimondottan altatni (de ha elalszik azért hátrébb lehet dönteni, csak nem vízszintesig).
A kerekét egy pici pöcökkel kell feloldani vagy fixálni, én ez előtt még nem láttam ilyet, de lehet, hogy csak nekem volt újdonság.
Kb. most ennyi jut róla eszembe, de ha valamit kihagytam, kérdezz nyugodtan.
Szóval az a semmi extra típus, de a célnak megfelel.
Én a súlya miatt vettem, meg azért mert aránylag kicsi, és kellett a buszozáshoz.
Köszönöm a részletes leírást.
Az a fontos,hogy könnyű legyen,illetve kis helyen elférjen,ha összecsukom.
3. on lakunk,és nem akarok nehezet cipelni.Csak annyira kellene,hogy ha lerohanok a boltba,belerakom gyorsan a babát és futok is. :D
Erre asszem tökéltesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!