Mi a véleményetek erről a babakocsiról? Megvennétek? Esetleg használ (t) valaki ilyet?
2013. júl. 10. 21:49
1/11 A kérdező kommentje:
ugyanez itt, csatlakoztatható hozzá hordozó és mózes is:
2013. júl. 10. 21:50
2/11 anonim válasza:
nekem hasonló volt, és nagyon szerettem. praktikus, könnyű tolni, minden van hozzá, ami kell. szerintem tökéletes :)
3/11 anonim válasza:
mekkora babának vennéd?Mondjuk én személy szerint nem venném meg újszülöttnek nem való az ilyen kocsi(bár nem írja,mennyire dönthető)A másik negatívum 13,5 kg.Ez egy 10 kg gyerekkel mindjárt nem könnyű.
4/11 A kérdező kommentje:
be tudod esetleg linkelni, hogy a Tiéd milyen volt?
2013. júl. 10. 21:54
5/11 A kérdező kommentje:
Csak sportként használnánk leginkább. De mivel elvileg a mózes is csatlakoztatható hozzá, újszülöttet is bele lehet tenni. A fiam most kb 12 kg, 2 éves- nem éppen kicsi- már nem nagyon kocsizik. A következőnek lesz :)
2013. júl. 10. 22:02
6/11 A kérdező kommentje:
Cipelnem nem kéne, csak tolni.
2013. júl. 10. 22:02
7/11 anonim válasza:
Tényleg dög nehéz.13,5 kiló?ÚÚ nem venném meg. A miénk ilyen, de ezt sem venném meg még egyszer. Össze-vissza megy.Van minden hozzá, de nem az igazi..
8/11 anonim válasza:
nem találom neten azt, ami nekem volt. de szinte ugyanaz, mint amit linkeltél, a márkája Top Rider volt. Szerintem tökéletes újszülöttnek, mert a babahordozó belecsatolható, és ott a mózeskosár is. bár szerintem is sok a súlya...
9/11 anonim válasza:
7-es ugyan ilyenünk van pirosban.én imádom-álom kocsim.;)
10/11 anonim válasza:
Nekünk is piros 9-es. :) Én nem szeretem annyira. Most vettem egy könnyű 5 kilós esernyőkocsi a közlekedés miatt, mert a 11 kilós lányom+a 9és fél kilós babakocsi már nehéz buszozni. Nekem a hóban is elakadt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!