Nania hordozó? Vélemények?
Figyelt kérdés
Igazából annyira kell a hordoz, hogy a kocsiban utazáshoz használni tudjam.
Max. 1 hónapban 1× megyünk nagy távra (kb. 1,5 óra), a többit csak helyben tesszük meg.
Másra nem használnánk, azért vettünk babakocsit :)))
2013. okt. 22. 14:02
1/3 anonim válasza:
Nekünk Nania ülésünk van 9-36-os. Mi sokat megyünk. Anyumékhoz hetente akik 20 km-re laknak. Voltunk már vele 2x nyaralni. 2,5 évesen kapta. Én szeretem, a gyerkőcnek is kényelmes, nyáron sem izzadt bele. Számolj arra, hogy lefogják húzni, mert egy olcsó kategória, és akkor már nem lehet biztonságos egyesek szerint. Csakhogy nem mindenkinek van pénze több 10.000-es ülésre. Egyébként meg biztonságos. Szakemberrel beszéltünk az ülésekről.
2/3 Jégtánc válasza:
Nekünk is Nania ülésünk van,teljesen megvagyunk vele elégedve.Szintén ritkán használjuk.
3/3 anonim válasza:
Szia. a sima nania hordozó 7ezer küröl van nagyon nem jó.De a nania beone sp ugyanolyan jó lett mint drágábbak.Pont most elemezgetem az addac tesztet .És ez a tipus elég kényelmesnek is tünik.Bár a huzata szeintem nem valami jó anyagból van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!