2/22 anonim válasza:
Ez egy sima babahordozó általában 0-13 kg között jó. Nekünk elég nagy fajta van abba 1 éves koráig is elfért a fiam, de van aki már 5-7 hónaposan kinövi ha kisebb fajtát vesznek a szülők. Erről a képről nem tudom eldönteni ez nagyobb vagy kisebb fazonú . Nekünk CAM x3 babahordozónk van abban elfért a fiam 1 évesen is.
3/22 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert használtan vettük, most lesz kisbabánk. Az újakat nézegettem a neten, de amit újszülött kortól írnak, azok sokkal szűkebbnek tűnnek. Nem tudtam, hogy bele lehet-e tenni olyan picit is.
2013. okt. 14. 17:24
4/22 anonim válasza:
szokott bennük lenni egy ilyen szűkitő ami tartja a fejét. Ez még el is van szakadva én biztos nem vennék ennyire használt dolgot a helyedben.
5/22 anonim válasza:
Hát attól függ, mekkora lesz a baba, milyen gyorsan fog nőni. Mi is vettünk egy 0-13kg-ost, aztán 8 kilósan már nem érte össze a szíj, mert hosszú baba volt. De ebbe szerintem már újszülött kortól rakható.
6/22 anonim válasza:
Belelehet tenni nyugodtan újszülöttet, ez egy régi fazonú hordozó, így nincs hozzá "szűkítő" a fejrésznél. De ezt a problémát könnyen tudjátok orvosolni mert felcsavartok egy törölközőt és azzal kitudjátok támasztani a fejét, hogy ne csússzon el a hordózóban. Nekünk szűkítőnk is van, de még is amíg pici volt a fiam a kis feje elcsúszott, mi is törölközőt tekertünk fel neki az első pár hétben. Az újszülöttnek 3 hónapos koráig a mózes kosár a legjobb pl. sétához, levegőzéshez. De az autóba igazából csak ilyen hordozóban tudod bekötni, mert a mózesek nagy része nem köthető be kocsiba, ha beköthető akkor macerás és sok helyet is foglal. Egy ilyen hordozó arra jó, hogy autóba használd, esetleg rövidebb sétákhoz amikor a mózes túl nagy lenne (pl. nem férsz be vele a boltba vagy nem tudod a járműre feltenni). De hosszú sétához és ha nem probléma, hogy nagy helyet foglal a mózes akkor 3 hónapos korig azt célszerű használni.
7/22 anonim válasza:
Én nem látok rajta szakadást.
Ez kisebb fajta hordozónak tűnik (legalábbis a mi maxi cosinkhoz képest), de újszülöttet biztosan beletehetsz.
8/22 anonim válasza:
Ennek a babahordozónak van szűkítője, de így te is feltudsz csavarni egy plédet vagy törölközőt és akkor nem fog a babád feje elcsúszni.
9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként nincs elszakadva sehol, épp ma vagyok túl a huzat mosásán, semmi hiba nincs rajta. És 100 Ft-ért vettem liciten. Amit szerintem szakadásnak láttál, az az, hogy a huzat úgy van rátéve, hogy kilátszik az alsó fele (ilyen fehér bélés)
2013. okt. 14. 17:47
10/22 A kérdező kommentje:
6-os, mi is mindenképp a mózest preferáljuk, szerencsére a babakocsinknak jó nagy mózese van. Ezt igazából azért vettük, mert nagyon olcsó volt és a kórházból kocsival fogunk hazamenni, amihez mindenképp kell egy hordozó. Úgy voltunk vele, hogy ha ez úgyis 100 Ft, akkor nem éri meg keresgélni, hogy ki tud kölcsönadni, hátha máskor is kell. (Pl. anyósomnak van kocsija, és ha ő hoz-visz minket, akkor hasznos)
2013. okt. 14. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!