Akitől vetted nem lehet megkérdezni lehet e autóba tenni vagy sem? De ha körbefotózod elöl, hátul, oldalt, alul és felteszed kérdésnek szerintem biztosan lesz olyan aki megtudja neked mondani, hogy autóba használható e.
[link] (szerintem ilyened van és ezen van egy kép, hogy a légzsák miatt előre nem tehető, de ezek szerint kocsiban használható, mert ilyet képecskét csak olyan hordozóba tesznek ami autóba is használható)
Ha valóban hiányzik a hordozóból a biztonsági öv akkor azt pótolni kell, mert hiába használható autóba, ha a babát magába a hordozóba nem tudod rögzíteni. (Röltexben tudsz övet venni hozzá amit egyedül is beletudsz varrni. Nem kell speciális csatot venni, csak valami olyat ami alkalmas a baba bekötésére.
Nem értem miről beszéltek. Ott van benne a biztonsági öv és szerintem a kocsiba is be lehet kötni, bár tényleg jó lenne hátulról látni.
Ne ijesztgessétek már szegényt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!