Tavaszi babának babakocsi? Sportrész+hordozó? Milyet?
Szia,en februarban szultem,de en sem vettem mozeses babakocsit,sot semmilyet sem,mert "orokoltunk" egyet keresztfiunktol.A hordozoja rogzitheto ABC design.
Mozeskosar nem szuksegszeru.
A hordozóban az újszülöttet nem lehet órák hosszat tolni,, sétálni, altatni benne. Az arra van, hogy a kocsiban abban tudd szallítani, vagy majd 5-6 hónaposan abban sétáljon ha már tud ülni, de még nem stabilan, és ki szeretne látni a babakocsiból!
Minden képpen kell Mózes, vagy pedig vízszintesig dönthető sportrész!
Én a titi triton 3 in 1 kocsit ajánlom, árban kedvező, használtan méginkább, és minden igényt kielégít!
abc design rodeo vagy cobra, mamba, vagy astro.
a vetrán már 24től mózessel, csak egy hordozó kell hozz- Abc design, vagy maxi-cosi is tehető rá. De ez minőség, a titi-t nem ajánlom...
és igen, a mózes az fontos :) (ha nem vízszintesre dönthető a babakocsi)
Ezek a modern babakcosik pedig általában kagyló ülésesek, tehát jól jöhet a mózes. PLáne, ha szeret hason aludni majd a babád. Tavaszi lesz, tehát a nyarat végig kihúzzátok a mózesben, és nem melegszik úgy bele, mint a hordozóba.
Titi triton egy jó kis kocsi, bevált, minden igényt kielégít.
Az ára is kedvező, van hozzá Mózes sport rész és a hordozó, 2 babát simán kiszolgál, és még utánna el is lehet adni, de használtan újszerűeket 30-35 ezerért már lehet kapni! Ha nem mondod senkinek, nem is gondolnák hogy használt, sokan megkímélik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!