Mászni, kapaszokdva lépegető babával mennyi időt töltöttök a szabadban? Mennyit sétáltok? És mivel? (babakocsi, hordozó, bébitaxi, motor, biciki? )
Nekem már elmúlt ez az idő, de azért leírom mi volt akkor. A nagyobbiknál szerencsém volt, mert pont júniusra kezdett mászni, így végigmászta a nyarat (napi 2x2 órát voltunk játszótéren, ahol a homokozóban kóricált)
A kisebbik tavaly nyáron még csak kúszott, de ő is kint volt a homokban ugyanennyit. Őszre tanult meg mászni, amíg nem volt nagyon cidri, addig simán mászattam a játszótéren minimum 1-1,5 órát egy nap. Ha trutyi idő volt, akkor babakocsiban mentünk valahova, mert ahhoz, hogy ott üljön, haladnia kell a kocsinak. Aztán motorozni kezdett, úgyhogy séta közben váltogattuk a motort és babakocsit. Játszótéren hintáztunk.
Most már jár, szóval nincs gondunk.
Mi triciklivel megyünk, és én hagyon mászni, ha kiszáll.
Napi 2x tuti kimegyünk, ha tudunk akkor 3x is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!