Újszülött babakocsit olcsón Pesthez közel?
Sziasztok!Újszülött babakocsit keresek uniszex színben(narancssárga vagy vajszínben) nagyon olcsón,lehetőleg esővédővel,lábzsákkal,újszülött táskával(nem pelenkázó!),max 15-20 ezer Ft-ért.22.kerületi vagyok,úgyhogy nagyjából kocsival is fél óra alatt elérhető helyek jöhetnek csak szóba.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Bocsi, mi az az újszülött táska?
Keresgélek.
Kedves 2.!
Csepeli is jó lenne,ha tudsz valami jó és olcsó helyet,esetleg weblapcímet,ahol meg lehet nézni,hogy milyen babakocsik vannak ott! :D
Kedves 3.!
Arra a táskára gondolok,amit a kismama visz mindenhova magával,hogy ne kelljen magának táskát vinnie,belefér a babának pelenka ,törlőkendő,cumisüveg stb.Lehet,hogy én fogalmaztam meg rosszul,sőt biztos,nem tudom,mi a pontos neve,de az biztos,hogy nem pelenkázótáska.
Köszönöm a segítségeket!! :D
3. vagyok
Na én azt hívom pelenkázó táskának. :)
Amennyire tudom, az ennyire olcsó kocsikhoz nem nagyon szokott lenni. DE: ha bemész egy táska boltba, ott 2-3000ft-ért tudsz venni olyat, ami erre a célra megfelel bőven.:) Mi úgy választottunk, hogy ne bőr/műbőr legyen. valamiféle oldaltáska erre a célra nagyon jó.
Na, majd keresgélek neked kocsikat, ha alszik a babóm :)
A csepeli bababolt honlapja.
Nagyjából ezeket találtam újan, vaterán. Boltban kb 28tól vannak Neked megfelelők. Második kocsi lesz? Mekkora baba?
Ha ilyen nagy kocsit választasz, mint pl az utolsó, akkor én vennék bele egy textil mózest (2-3000ft vaterán), mert mikor nekünk is nagy babakocsink volt, elgurult benne a pici, és nem is szerette. Mihelyt textil mózes is volt, és ahhoz úgy hozzá ért, jókat aludt.
Esetleg ha megmondod, ezek közül melyik tetszik leginkább, akkor keresek még tovább.
Én mindig használt babakocsit veszek, sokkal jobban megéri. szólj, ha olyat is nézhetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!