Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülött babakocsit olcsón...

Nikibubi kérdése:

Újszülött babakocsit olcsón Pesthez közel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Újszülött babakocsit keresek uniszex színben(narancssárga vagy vajszínben) nagyon olcsón,lehetőleg esővédővel,lábzsákkal,újszülött táskával(nem pelenkázó!),max 15-20 ezer Ft-ért.22.kerületi vagyok,úgyhogy nagyjából kocsival is fél óra alatt elérhető helyek jöhetnek csak szóba.

Köszönöm előre is a válaszokat!

#újszülött #babakocsi #babakocsi olcsón #uniszex babakocsi #olcsó újszülött babakocsi
2012. ápr. 17. 10:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon aranyos vagy!Az a baj,hogy bárhogy csinálom is,nem tölti be a vaterás címkéket!! :((

Nem akarom vateráról megrendelni postával,mert én amondó vagyok,hogy egy babakocsit személyesen is látni kell,hogy tényleg minden olyan-e rajta,mint ahogy meg van hirdetve.Egy bolt azért lenne egyszerűbb,mert oda bármikor bemehet az ember,kifizeti és kész.

Az nem baj,ha használt!!

Színben inkább vajszínű(enyhébb sárga)lenne a legideálisabb,mert a 2.babánál is szeretnénk majd később ezt használni! :D Újszülött babakocsit keresünk mindenképp,nemsokára meg fog születni,36 hetes vagyok,és szeretném még szülés előtt beszerezni,mert már csak az van hátra,és lényegesen könnyebb most megvenni,mint babával hurcolkodni! :DA csepeli bababolt jónak tűnik!Ha tudsz vagy valaki tud esetleg még ilyen boltokat,azt nagyon megköszönném! :D Igazából Pesten vagy Budán is jó,ha kocsival megközelíthető úgy fél-és háromnegyed óra alatt.Vagy esetleg Pest melletti vidékek,városok! :D

2012. ápr. 19. 13:35
 12/20 A kérdező kommentje:

Egyébként azért kellene inkább uniszex(vajszínű vagy hasonló),mert nem tudni,hogy a 2.fiú lesz-e majd később vagy lány megint! :D

Kétfunkciós lenne a legideálisabb,hogy a baba 3 éves koráig tudjam használni. :D

2012. ápr. 19. 13:39
 13/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egyébként is amondó vagyok, hogy legjobb, ha a babakocsi unisex :) Tehát hiába van lányom, nem vennék rózsaszínt.

Viszont ha használt is lehet, akkor esetleg az expressen kéne nézni, mert ott tudsz telefonon egyeztetni, és meg tudod nézni személyesen.

Egyedül már csak az árral van gond. :(

Amit ajánlok: a bergonok, ebből linkeltem is párat, ezek nagyon jók mélykocsinak is, és sport kocsinak is. Én annyival egészíteném csak ki, hogy tennék hozzá egy textil mózest. Tolókarja is megforgatható.

Illetve keress rá a graco quattro tourra, az is egy remek babakocsi. Hordozó is kéne?

Van az expressen valaki, aki hírdet vagy 10et, nem sárgák ugyan, de szerintem unisexek.

Egy vaterásat sem tudtál megnyitni? :(

erre a két típusra keress rá, nézd meg milyenek. A graco fent van youtubon is, nagyon jó kocsi, bnőm 5 évig használta 2 gyerekkel. Mindene mosható.

Átnézem akkor még ezeket,és írok.

2012. ápr. 20. 07:55
 14/20 anonim ***** válasza:

[link]

Na ez a graco a köv.képpen működik. Van hozzá egy textilmózes, azt kell beletenni a kocsiba, a kupola pedig teljesen átfordítható a másik oldalra, így veled szemben lehet a baba. Nagyon kis védett helyen van.

Én most pont egy ilyen kocsit veszek. :)Alul hatalmas tároló, ami le is nyitható, ami akkor jön jól, ha fektetve van a kocsi. Ezt másik kocsik nem tudják. Van babatálca, mamatálca.

Nekem nyári a babám, de tulajdonképpen nektek is már meleg lesz, mikor megszületik, én ezért akkor egy bergon választottam, mert nagyon nyáriasítható, azaz ezt-azt le tudsz zipzározni, és ott akkor csak szúnyogháló marad :)

Ha esetleg írsz nekem e-mailt, akkor küldök neked róla képeket, hogy meg tudd nézni milyen ez a típus. Én akkor 25-ért vettem, használtan, látatlanban, teljesen hibátlan volt. de Pesten sok van eladó, így Neked könnyebb a helyzeted.

2012. ápr. 20. 08:41
 15/20 anonim ***** válasza:

Na, ezt tudom, hogy linkeltem már, de ez szerintem unisex is, és jó babakocsi (ilyen volt nekünk is)

[link]

Ez egyébként 2010-es szín, tehát nem lehet egy régi babakocsi. :)

Na majd írj, hogy melyik típus jön be inkább.

A bergon előnye: bármikor átfordíthatod a tolókart, hogy feléd nézzen a baba. A graco-ban csak pici korában tudod szemben tenni. Sokakat látok, akik a 1,5 éves gyerekeket is magukkal szemben tolják. Az én tapasztalatom, hogy kb 8 hós korától már nem igényli, inkább csak én :) De a fiamnál már hamar sport kocsi volt, nem zavarta, hogy nem engem lát :D

2012. ápr. 20. 08:47
 16/20 anonim ***** válasza:

Na

A vaterát egyáltalán nem tudod megnyitni, vagy csak az én linkjeimet?

Találtam ott egy gracot, ami 1ft-ról indul, 25én jár le. Villámára 20e ft, és a 19. kerületben van (nem tudom, ez mennyire van tőletek. Narancsságra, szürke színe van.

Gondolom azért szeretnél 15-20 körül, mert max annyi a keret, ugye? 2 hibája van a kocsinak, hogy a lábzsákon van egy szakadás, illetve a tolókar szivacsa sérült. Nekünk volt egy olyan babakocsink, aminek a tolókarján ez sérült volt, és úgy oldottam meg, hogy vettem a biciklis boltban, biciklire való szalagot, és azzal tekertük át, nagyon szép lett. Illetve ha mondjuk ezt választanád, én olyat tudnék Neked felajánlani, mivel az én gracomon nem hőérős lesz a tálca, de ez a mániám, (viszont új a babakocsi), hogy ha elcserélnéd velem a tálcát, akkor fizetném a postaköltségeket, illetve megvenném Neked a szalagot is rá (tehát nem kerülne semmibe, és nem kéne utánajárni), illetve még külön valamennyit fizetnék a a tálcáért. Hű, ez így elég bonyolult lett leírva :)

Na most nem is részletezem jobban, írd le melyik típus tetszene jobban.

2012. ápr. 20. 08:59
 17/20 anonim ***** válasza:

[link]

Mi is a csepeli bababoltban vettük meg a kelengye dolgokat, nekünk nem volt annyira közel mégis megérte mert árban olcsóbbak voltak mint máshol..

2012. ápr. 21. 13:58
 18/20 A kérdező kommentje:

Szia!

Húú,köszi,hogy próbálsz segíteni! :D

A vaterát nem nyitja meg,de próbálkozom.Egyébként kinézetre is a Graco típus jön be nekem,ez legalább már egy jó kiindulópont lehet!Most az Expresszt nézem,mert tényleg jó kis kocsikat is ki lehet fogni!

Köszi,hogy ennyit segítesz! :D

2012. ápr. 21. 15:51
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor mutatok egy linket az expressen, ott minden babakocsi egy valakié, illetve nagyon sok. Nem teljesen értem, mert a telszám néha egyezik, néha nem, de ahol más szám van, ott is ugyanaz a fényképezős helyszín. Tehát ott több ilyet is meg tudnál nézni.

Ma láttam egy narancs gracot a jófogáson is. De nem emlékszem mennyi volt, és hol.

[link]

Nincs mit, imádok babakocsit fürkészni. :)

2012. ápr. 21. 20:47
 20/20 A kérdező kommentje:
Megnézem,köszönöm szépen,ari vagy tényleg,hogy így segítesz!!! :D :D
2012. ápr. 22. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!