Akinek babája csak babakocsiban volt hajlandó elaludni, annak h sikerült átszoktatnia a kiságyába?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 09:48
1/4 anonim válasza:
Volt elég kemény 3 napunk, de sikerült. Nekem nyári baba egész nyáron tologattuk, sétáltunk nagyokat, aztán jött a rossz idő, már nem akartam, hogy kint aludjon betettem a kiságyba. Sírt sírt..de kb 3 nap után belátta, hogy ez van és kész. Nem vettem ki, paskoltam a fenekét,néha meg meg rázogattam...a fenekét, nem a gyereket, akkor még 3x vagy többször is aludt, de a 3. napra minden oké lett.
2/4 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt, mint az elsőnél. Nyári baba, kint voltunk sokat, vagy kitettem kocsiba a teraszra aludni. Aztán jött a rossz idő, akkor babakocsistól betoltam a szobába. Aztán lecseréltük a kocsit sport kocsira, ami nem dönthető vízszintesig, így nem akartam abban altatni. Első nap nem tetszett neki, hogy nappal az ágyba teszem, de másnapra beletörődött:)
3/4 A kérdező kommentje:
Ő is nyári baba. Csak lassan már ott tartunk, h kinövi a babakocsit és kényelmetlen neki.
Eddig sikerült azt kijátszani, h miután elaludt betettük a kiságyába, de már az sem megy, mert felkel rá.
Mit csináltatok, h magától elaludjon az ágyában?
2012. ápr. 20. 11:55
4/4 anonim válasza:
Otthagytuk. Nem tudsz mást csinálni. Megmagyarázni nem tudod neki, így gyakorlatban kell okonak lenned. Beteszed a kiságyba és kész, otthagyod. Ha sír kiveheted, vagy simogathatod, vagy susoghatsz neki...ezer féle dolgo van amit neked kell kitapasztalnod, hgy a Te babád mire nyugszik meg. Én nem vettem kis soha, csak paskoltam a fenekét, és susogtam neki. Hamar megszokja az új helyzetet, ne félj. Tedd be nyugodtan, sírni is fog, de ne pánikolj, nyugtasd meg, mond neki, hogy ezentúl itt kell aludnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!