Volt babátoknak olyan időszaka amikor nem akart megmaradni a babakocsiban? Meddig tartott?
Kisfiam most 3 hónapos, és kb 1,5 hete max fél órát van elnézelődik a kocsijában, majd elkezd nyafogni, és végül akkora hisztibe tör ki, hogy muszáj vagyok kivenni, és többszöri visszatevős próbálkozás után, végül ölben érkezünk haza. Korábban soh anem volt ilyen baj vele, 2,5-3 órákat sétáltunk, néha felébredt, aztán újra visszaaludt, most viszont max fél órát alszik, vagy még csak el sem alszik. Már próbáltam hordozóra is kicserélni a mózest, hátha a nézelődés jobban érdekelné, de ott is ölbe-haza lett a vége.
Már ott tartok, hogy inkább kendőbe viszem sétálni, legalább a babakocsival nem kell vesződnöm, de azért csak kényelmesebb a babakocsizás...
Volt bizony. Ráadásul végigordította az utat, majd ahogy befordultunk a házak közé itthon, elhallgatott és elaludt.
Ez ment vagy 2 hónapig, aztán szerencsére kitavaszodott, hasra fordítottam a babakocsiban (előtte ezt se lehetett, mert hason alapjáraton ordított kocsi nélkül is), felhajtottam a kocsi elejét és kilátott. Onnantól nem volt ordítás. Majd megtanult ülni, utána kifejezetten szerette a babakocsit.
Az én kisfiam kb. 4-5 hónapos kora körül kezdte élvezni a sétákat, addig végigordította mindíg, mert utálta, hogy nem lát ki! Mikor már elég erős volt, váltottunk sportbabakocsira, ebből jobban kilátott, meg sem nyikkant. :)
Egyébként én is inkább kenguruban mentem egy idő után, csak abban nem tudtam 2 órát vinni, mert fél óra után eléggé megfájdult a derekam benne.
Szia! Elnézést, hogy nem egészen a kérdésedre válaszolok!
Milyen kötésben teszed magadra a babádat? Elöl hordozod csak? Azért kérdem mert hátha nem a legjobb hordozási módot választod és azért kényelmetlen Neked:).
Hát, remélem még azért van remény :) Majd kitartóan próbálkozok vele, meg tán asportülésben majd jobban bírja, ha már tud ülni...
Elül hordozom egyelőre, rugalmas kendőben. Szerintem jól van megkötve, meg alapból kényelmes, sétálunk így is 1-2 órát, csak mivel jön a meleg, gondolom kényelmesebb lenne neki a mózesben elnyújtózni, mint Anyához izzadni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!