Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok babatoknak aki nem...

Mit adtok babatoknak aki nem isszaa meg a tpszert?

Figyelt kérdés
Lanyom 8 hos.Nem akarja meginni a tapit es tejpepet sem akar enni.Egyedul legfekves elott hajlando vmennyi tapiz inni de az edeskeves.Mit adjak neki tejalapu gyanant? Most reggel sem akarta inni a tapit viszont bevagott egy uveg joghurtos bebietelt. Az jo reggelire? Babajoghurtot uzsira kap. Kezdhetem adni a turot,natur joghurtot? Sajtot mar parszor tettem a fozibe. Mondjatok valamit mert teljesen kesz vagyok... koszi elore is.
2012. márc. 24. 08:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Tejtermékek mehetnek.Illetve a főzelékét szerintem már csináld tejes rántással,(feles tejjel akár), semmi baja nem lesz.

Vagy válts tápit, ízesítsd mindenfélével, hátha bejön valamelyik verzió. Esetleg nem cumisüvegből, hanem csőrösből...

Több ötletem nincs, az enyém 5 hós korában egyáltalán nem itta és ugye még nagyobb bajban voltam, mert nem ehetett még tejtermékeket.Szerencsére a pépet elfogadta.

2012. márc. 24. 09:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Mar vettem bananost.sajna abbol sem iszik tobbet par kortynal.probaltam turmixot csinalni,zabpelyhet tettem bele,de nem.tejpep
2012. márc. 24. 12:03
 3/7 A kérdező kommentje:
...tejpep detto.semmilyen nem kell jelenleg.csak dobom ki a penzt az ablakon.:-( csorosbol sajna meg nem tud/akar inni.:-(most tanuljuk.:-)
2012. márc. 24. 12:06
 4/7 krisztivan ***** válasza:
Sajtot,joghurtot nyugodtan adhatod neki.Szerintem fölösleges most egy csomó pénzt kidobni tápszerre ha már mással is tudod fedezni a tejalapú étkezését.Túró is mehet.Nem kell olyan sokra gondolni hiszen a fél liter tejalapú az kb napi egy kockasajt(csak a mennyiség miatt irtam) és mondjuk egy pohár joghurt és két kanál túró.Ezt simán tudod variálni,hiszen nem törvényszerű hogy minden nap megeszik ennyit.Egyik nap több másik nap kevesebb.
2012. márc. 24. 12:19
 5/7 A kérdező kommentje:
jaj, köszi :) ezt megnyugtató hallani, hogy ennyi elég! :D
2012. márc. 24. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
szia!Azért még a hipp folyékony tápszerét megpróbálnám a helyedben adni neki!Nálunk ez bevált:)ezen kívül semmi más!450 ft kűrül van a fél literes!Én a sparban veszem!szerintem még kéne neki a tejalapú étkezés és nem csak túró,sajt stb!
2012. márc. 26. 09:34
 7/7 A kérdező kommentje:
persze,azért nem adom fel, van még itthon tápszer, mindig próbálkozom.:) rről a folyékonyról még nem is hallottam, de köszi, egy próbát megér.
2012. márc. 26. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!