Milyen fajta sajtot, joghurtot adtatok először a babátoknak?
Trappistát kapott először, olyan 8 hónaposan belereszeltem a spagettijébe.14 hósan már eszik Karavánt is :)
Joghurtot 5 hósan kapott először, babáknak valót.Humana, Nestlé, Babydream stb.6 hósan kapott babapudingot is.
7-7,5 hósan már evett natúr joghurtot és gyümölcs joghurtot is, mégpedig Jogobellát, mert az joghurt, nem tiszta guargumi.Danone terméket csak akkor kap, ha valaki hoz neki,nem akarom felsorolni a sok szemetet ami benne van az összesben.Én úgy tudom, hogy Activiát is csak 1 éves kortól lehet a bifidus nemtommi miatt, de erről 100-an 100 félét mondanak, mindenesetre én nem adok a lányomnak.
Tojás sárgáját is olyan 7 hósan kapott a spenóthoz, kb 10 hós volt, mikor a rántottával megkóstolta a fehérjét is, nem volt baja tőle.
14,5 hós mindenevő kiscsaj anyuja
Szeletelt Szarvasi mozzarella, natúr Aktivia.
Kb. 10 hósan elcsent egy házi pogácsát, mire észbe kaptam, be volt vezetve a tojás :)
Joghurtból natúrt. A lányom megette mindenféle ízesítés nélkül. A fiamnak meg kellett belekevernem gyümölcsöt. Én azt tanácsolom ne vegyél gyümölcs joghurtot, mert tele vannak cukorral, maradj inkább a natúr joghurtnál és ízesítsd Te magad otthon. Ha meg nem szeretnél otthon pepecselni az elkészítéssel, akkor csakis cserpes.
Itt egy kis táblázat a joghurtokról: [link]
Sajtokról hasonló a vélemény. Trappistát, csizió inkább ne, köze nincs a sajthoz, ugyanakkor a penészes sajtokat babáknak szintén ne. A keresőbe beírva a sajtokról is találhatsz termék teszteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!