Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Auchan-ban vásárolt gyerekülés...

Auchan-ban vásárolt gyerekülések? Vélemények?

Figyelt kérdés

Babát várok..sokszor járunk auchanban és látom a felsorakoztatott autós üléseket

Dönthető ilyen olyan,amolyan

Tudom hogy még messze van az az idő,hisz még a hordozó kell,csak érdekel hogy tapasztalataitok milyenek ?

Gondolom megfelel az Eus szabványnak mind,mert akkor nem forgalmazhatnák

Köszi a válaszokat

2013. okt. 11. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, inkább ne! Nem vagyok eleresztve anyagilag (sőt!), de auchan-ost ne! Full millás rokonék onnan vették, rám meg hülyén néztek, hogy miért touragot veszek 30ezerért. Na, az sem egy hűde töréstesztes, de sokkal masszívabb, stabilabb, mint az auchan-os! Határozd meg a rászánt összeget, és az alapján nézz körül. Menj bababoltba, ott meg is tudod alaposan tapizni őket!
2013. okt. 11. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Én megnéztem a törésteszteket, majd az árakat és bizony 50 ezer körül mozgott újonnan az egyik, ami az első háromban volt (besafe). Ez is tudott minden szuper dolgot, vízszintesre dönthető, stb. De ennyink nem volt rá. Körülnéztem és nagyon-nagyon jó állapotban 25-ért vettünk egy pont ilyet, használtan. A huzata mosható, alaposan kitisztítom, és amúgy tökéletes. Nekem ez fontos volt, mert Budapesten élünk. Meg is őrülnék, ha egy balesetben elveszíteném. Játékra most nem futotta, jövő hónapban születik, majd néhány hónap múlva veszünk játékokat is, de az már biztos, hogy a biztonságáért megtettük, amit lehetett, és ez számít.
2013. okt. 11. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok: ez hordozó, ami autóba beköthető. De a későbbiekben sem gondolom másképp. SZerintem ez nem az a pont, ahol érdemes lejjebb adni, mert csak egyszer kellhet, de akkor nagyon...

(Amúgy pedig meglepő, mennyi mindent lehet forgalmazni, ami nem megfelelő vagy egyenesen káros a gyerekre, mégis lehet kapni - lásd: nem megfelelő terpeszt adó kenguruk, stb.)

2013. okt. 11. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindkét hozzászólóval egyet értek, ha lehet ne ilyen helyen vegyetek babaülést, ha nincs benne a töréstesztet igazoló narancssárga cimke, akkor nem is alkalmas az autóba, sőt a rendőr meg is bírságolhat érte, minimum 30 ezer ft a büntetési tétele. Annyiért meg már normális ülést vennék inkább, mint csak úgy kifizessem a nagy semmire.
2013. okt. 11. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:
23%

Fogalmam sincs mi baj lehezne egy auchanos gyereküléssel, mi mindegyik gyereknek ott vvettük az üléseket. Nem hiszem, hogy egy balestben emberélet múlna azon, milyen márkájú ülésben ült a gyerek. Valószínű mi nem élnénk túl egy balesetet, mert egy 24 éves buszben ülünk légzsák nélkül, akkor velünk mi lesz?

Aki azt hiszi, akkor minden rendben lesz, ha 50.000 - ért vesz ülést a gyerekének, az tegye. Vegye meg. Ezzel bebiztosítja megát minden vész esetére...

2013. okt. 11. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Már hogyne múlhatna rajta akár az élete?

Barátnőmékbe egy éve belerohantak, pont oldalról, ahol a baba ült. A pici pár karcolással megúszta. A helyszínelő rendőr mondta, hogy ha ilyen "papírkutya" gyerekülésben ül a gyerek, nem pedig abban, amiben ült, akkor csonttörés nélkül tuti nem úszta volna meg!

Kérdező! Én is inkább vennék használtan, jó ADAC tesztes ülést, mint újan silányabb minőségűt!

2013. okt. 12. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!