Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Aprosagokboltja.hu Rendelt...

Aprosagokboltja.hu Rendelt már innen valaki? Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, autós ülést, pierre cardin-t. Nagyon jó, és gyors vásárlás volt. 1 bajom volt, hogy a vásárlók albumába nem tették ki a kislányom képét...
2013. júl. 31. 13:21
 2/3 anonim ***** válasza:
mi a kiságyat vettük ott,teljesen elégedett voltam.
2013. júl. 31. 14:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Babakocsit vettünk tőlük. Először telefonon érdeklődtem, hogy ezt és ezt néztem ki, van e készleten. Nagyon készséges volt az eladó, azt is elmondta,hogy melyiket ajánlja és melyiket nem és miért.

Aztán megnéztük élőben, de mivel nem volt olyan színű amilyet szerettünk volna ezért megrendelték Nekünk és házhoz szállították. Maximálisan meg voltam elégedve mint a kiszolgálással, mint a vásárolt áruval.

2013. aug. 2. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!