Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mi a véleményetek a hordozó...

Mi a véleményetek a hordozó erszényről?

Figyelt kérdés

[link]

Mint itt a 2. sor 3. és 5.

Köszönöm!

2013. szept. 23. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
én nem látom túl praktikusnak. inkább vegyél egy karikás kendőt helyette, vagy egy csatos mei tait
2013. szept. 23. 11:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem van! Kis helyet foglal pikk pakk belerakom a kisfiam. Csak lepcson fel le hasznalom mikor cipekedek, erre jo, vagy ha leugrunk a peksegbe. Hosszu tavon nem ajanlom. Rovid tavra a legjobb. Nekem van kendom meitaiom kengurum szoval tudom a kulonbseget :).
2013. szept. 23. 15:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Miért nem ajánlod hosszú távon? Mennyire kényelmes neked és a babának?

Nekem max addig kéne míg elsétálunk a dokihoz. Januári lesz a baba, és félek, hogy a hóban nem fogom tudni eltolni a babakocsit...

2013. szept. 23. 15:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Pici babának semmiképp nem ajánlom. Azért írtam, hogy hosszú távon nem kényelmes, mert féloldalas tehát nem mindkét oldalad húzza szimetrikusan. Az én kisfiam nagy már, tud ülni, szerintem ez a babaerszény akkor jó amikor alapból már a csípődre teszed a babát.

Az én kisfiam decemberi és én kendőben hordoztam. Vettem meitait kengurut, mert kicsit idegenkedtem a kendőtől, de végül csak az jött be és nagyon szerettük! Védőnőhöz dokihoz is abba vittem, jó melege volt. A megkötést is hamar megtanultam. Szerintem kendőzz, szeretni fogja a babád, mert jól körülöleli és meleg lesz neki.

Az erszényt nem használnám újszülöttre.

2013. szept. 24. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!