Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Hordozó anyukák: télen milyen...

Hordozó anyukák: télen milyen kabátot vesztek fel? Miben van a gyermek?

Figyelt kérdés
Téli újszülöttünk lesz, hordozni szeretnék. Kabátot keresek, praktikus, jó kabátot. Ti hogyan öltöztök télen?
2013. szept. 9. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem nyári babám van, szóval komolyabb tapasztalatom még nincs, de újszülött korában úgyis csak elöl tudod hordozni, akkor pedig egy nagyobb kabát (terhes kabát) tökéletesen megfelel ami magatokra húzol, ha hűvösebb van, én is így viszem (pulcsival) a babómat. (Csak ahol a fejetek kilóg ott kell vigyázni, hogy ne fújjon be a hideg szél)

Egyébként vannak hordozós kabátok, jó sok pénzért, meg varratni is lehet. :)

2013. szept. 9. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Itt olvasgathatsz: [link]

2013. szept. 9. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én elöl hordoztam a picimet. Apa polár pulcsiját vettem fel és kettőnkön felhúztam a cipzárat, erre vettem fel a saját téli kabátomat, amit csak félútig tudtam felcipzárazni. Én mindig garbót vettem, ha nagy hideg volt, de egy sál is efért, a pici meg kapott egy jó meleg sapkát és kész.

Ha bementünk valahová, csak nekem kellett levetkőznöm és a sapkáját levennem, nagyon praktikus volt így.

2013. szept. 9. 10:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Amikor pici a baba, elől hordozásnál, ha apának van nagyobb méretű kabátja v. kismama kabát, akkor az is teljesen jó. Ha ezek nincsenek, akkor saját kabát + hordozó takaró. Hordozó takaróval elég normál ruhába öltöztetni a babát, saját kabátomat használom. Kisebb és nagyobb gyerkőccel is így használom. Amikor bemegyünk egy üzletbe, fogom leveszem a takarót és a lányom már nem is izzad meg.

erről az oldalról rendeltem:

[link]

2013. szept. 12. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!