Mei tai vagy csatos hordozó? Ti melyiket szeretitek és miért?
Mindkettő van nekem is.
A csatosat azért nem szeretem (Liliputi), mert elcsúszkáltak menet közben a pántok, ezért be kellett csomóznom fixre, így viszont nagyon bonyolult lenne állítgatni a bőségét.
Viszont sokkal kényelmesebb, mint a pántos mei tai és picivel rövidebb ideig tart felvenni, bár a pántos is max. 1-2 perc.
9 hónapos múlt a lányom, már kb. 3 hónapja háton hordozom.
Én 95%-ban a kötözgetős mei tai-t használom, a csatos picit kicsi, így ha elalszik benne a lányom hátracsuklik benne a feje amit annyira nem szeretek.
Attól függ mekkora babának. Kicsinek egyáltalán nem tanácsos csatos hordozót venni. A csatosban már ülni tudó babát lehet hordozni, míg mei tai-ban korábban is lehet hordozni.
Ha már jár a gyerkőc, akkor praktikusabb a csatos, ha még kicsi, akkor azon múlik mekkora.
Nekem mindkettő van, míg kicsi volt mei tait használatm, most csatost.
A mei tai felvétele kicsivel tovább tart, mint a csatosé. Míg kicsi volt, nekem előre kényelmesebb volt a mei tai.
Hátra sokkal egyszerűbben felveszem csatosban, no meg apa is jobban szereti a csatost.
mindkettő tündérputtony, a mei tai az nagyon olcsón vettem, a csatosból a drágábbat börzén akciósan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!