Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » S. O. S. Milyen autósülést...

S. O. S. Milyen autósülést vegyek az egy éves 9 kilós lányomnak?

Figyelt kérdés
Használtat nem szeretnék venni,drágát meg nem tudok. 9-18 kilóig lenne érdemes vennem,vagy 0-18 kilósat? Nagy méretű van neki,ami 25-35 kilóig van ha jól tudom. Melyiket érdemes megvenni,ami jó lesz,kényeles neki,és kiszolgál több gyereket. Max 25-30 ezret tudnánk rááldozni. Előre is köszönöm a segítséget.
2013. okt. 8. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Én 9-25öset vettem, nem bántam meg.
2013. okt. 8. 14:14
 2/4 A kérdező kommentje:
És milyen fajtát,ha megkérezhetem?
2013. okt. 8. 14:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy egy kicsit többe kerül, de nem tudjátok kiszorítani, most nagyon jó árban van. Ez egy jó törésteszttel rendelkező ülés, minden paraméternek megfelel, amit írtál, ennél "olcsóbbat" én nem vennék, nem ismerek jó minőségűt alacsonyabb árkategóriában...

[link]

2013. okt. 8. 14:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Szerintetek ez milyen?

[link]

2013. okt. 8. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!