Segítettek? Autósülést vennénk 3 évesnek. Tapasztalat a felsoroltakból? Vagy milyenetek van?
lányom 3 éves 104cm és 18kg. most besafe X3 van. ezt szeretnénk eladni és az árából venni egy másikat mert ezt már kinőtte. 20-30ezer Ft között vennénk. annyit nézelődtem már hogy nem tudom milyen kellene.
ami fontos: állítható fejtámasz (ha úgy van az öv is) dönthető háttámla, s persze a legfontosabb a biztonság!
néztük: Baby design Jumbo, Baby design Bento, Meteor Malibu,Concord Trimax, Giraffe Club 9-36kg, touragoo Comet,
köszönöm :)
Nekünk ilyen van, fiam nagyon szereti:
Az mit jelent, hogy a fiad szereti? :D
Nekünk Concord Trimax van, előtte is concord ülésünk volt. A lányom ebben ül a legjobban, nem cseklik- nyeklik benne, ami fontos, mert a römerben, amit a fiamnál használtunk nem tud megülni. Túl széles neki, nem néz ki biztonságosan.
Mindenképpen próbáld bele, ha van lehetőség, hogy lásd benne a gyereket és a különbségeket.
Touragoot nem vennék, lebontottam egynek a vázát a barátnőmmel, valami katasztrófa. Semmi védelem, csak puha tömőanyag. Dísznek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!