Bebetto Solaris babakocsi-tapasztalat, mekkora?
Figyelt kérdés
Mármint az érdekelne,h mennyire van magasan/alacsonyan a mózesrész illetve a hordozó? Az espiro vector tetszett még nagyon de élőben nagyon picinek,alacsonynak tünt.Ahhoz képest mekkora a solaris? :) Előre is köszönöm a válaszokat :)2013. júl. 9. 20:52
1/4 anonim válasza:
nekem Solaris van, lemértem: a mózes 54 cm magasan van, a sportrész 57 cm. kíváncsiságból lemértem a barátnőm vectorát, neki 41 cm magasan van a mózes
2/4 A kérdező kommentje:
KÖszönöm :))) Megyek is centizek :))) Látványra sokat számit szerinted az a 10 centi?
2013. júl. 10. 17:36
3/4 A kérdező kommentje:
KÖszönöm :))) Megyek is centizek :))) Látványra sokat számit szerinted az a 13 centi?
2013. júl. 10. 17:36
4/4 anonim válasza:
látványra soknak tűnt egymás mellett :D szerintem attól is függ milyen helyen laksz, ha városban ahol szmog van akkor lehet jobb a solaris hogy magasabban van. én is szeretem a sajátom, a barátnőm is a vectorát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!