Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Megvegyem használtan a maxi...

Megvegyem használtan a maxi cosi priori sps gyerekülést vagy inkább új colettot?

Figyelt kérdés
[link]
2013. okt. 6. 19:04
 1/3 A kérdező kommentje:

Ezt venném használtan!

[link]

2013. okt. 7. 07:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Szeritnem az autósülés amit nem használtan kéne venni, mi egy besafe-t vettünk, de arra is meg mindre rá van írva, hogy 5 évig garantálják azt a biztonságot. na jó nem így van megfogalmazva, de 5 év múlva azért a műanyag és az anyagok valamennyire már elhasználódhatnak, vagyis nem biztos, hogy úgy véd. Használtan meg nem tudod volt-e balesetük, ha igen akkor pláne nem olyan biztonságos, na nem akkor sem tudod mikor vették hányadik gyerek használja.

Én nem vennék, autósülést használtan, itt pont a biztonság miatt vesz az ember egy jobb fajtát és nem a tescoból :)

használtat ruha, babakocsi, játék stb. de bizonyos dolgokban inkább jobb újat venni, vagy kevésbé akkora márkát de újat.

mikor mi vettük a besafe-t, akkor újonnan olyan 55e körül volt, használtan 45ért láttam, és bár van különbség, de nem akkora, hogy tudom biztonságosabb az újonnan vett ülésünk, mint megvettem volna kicsit olcsóbban és ki tudja.....

2013. okt. 7. 12:47
 3/3 anonim ***** válasza:

meg is találtam :)

[link]

a 16. oldalon van jobb oldalt a sok sárga között

"NE használja a gyermekülést 5 évnél tovább. Az öregedés miatt ugyanis megváltozhat az anyag minősége."

2013. okt. 7. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!