Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan anyuka aki használta...

Van olyan anyuka aki használtan vett gyerekülést? Többi lent!

Figyelt kérdés
Ha van akkor honnan rendeltétek illetve milyet vettetek!Köszönöm!
2012. febr. 5. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Vaterán vettem egy Concord Ultimaxot és tökéletes,nem a legolcsóbb volt,és szerencsém is volt vele.
2012. febr. 5. 18:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond ha használtan veszed, csak nézd meg előtte és próbáld bele a babádat. Kossuth rádióban hallgattam gyerekülésekről egy érdekes riportot, amit most hosszú lenne ide leírni. A lényeg itt is az volt, hogy a babát bele kell próbálni mielőtt megveszed. Anyósom vett az ő kocsijukba használt Britax-ot. Teljesen jó, régi modell ugyanolyan mint az új, csak apró változtatások vannak rajta, és a huzatja nem annyira szép.
2012. febr. 5. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
Mi a hordozót is és az ülést is kaptuk kölcsön. Azt hiszem 2 gyerkőc használta előtte.
2012. febr. 5. 18:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Expressz-ről és Maxi-Cosi Tobi-t vettünk. Nagyon meg vagyunk vele elégedve.
2012. febr. 5. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Autóba való hordozót (picinek) és gyerekülést is (kicsinek) teszveszen vettem használtan. Mindkettő jó állapotban van. Arról viszont fogalmam sincs milyen márkájúak.
2012. febr. 5. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkettőnek használtan vettem neten. De csak úgy vettem és veszek, hogy meg tudjam nézni személyesen.
2012. febr. 5. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
AZ eXPRESSZ-ről vettük,de személyesen is megnéztük mert itt volt a városban ahol lakunk.Egyébként Maxi Cosi ülés.
2012. febr. 6. 10:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt,nagyon aranyosak vagytok!
2012. febr. 6. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!