Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Miért jó az esernyőre csukható...

Miért jó az esernyőre csukható kocsi?

Figyelt kérdés
Szerintem olyan kicsik a kerekei, félek, hogy nem megy a hóban.
2013. okt. 3. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

Ki mondta, hogy hóban told?

Mire jó? Könnyű, könnyen összecsukható, felpakolható a buszra...

De ha nem olyan körülmények között élsz, ahol kihasználhatod, akkor nem való neked.

2013. okt. 3. 20:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy terepjáró az tény. Budapesten viszont sokkal praktikusabb egy esernyőre csukható kocsi mert könnyű vele utazni, közlekedni, bevásárolni. Vidéken nekünk viszont nagyon jó, hogy egy kisebb fajta terepjárónk van mert nem okoz gondot a földút, sár és hó sem. Kinek mire van szüksége. Olyan kocsit kell választani mindenkinek ami a saját igényeinek megfelel.
2013. okt. 3. 20:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Elfér a csomagtartóban, babakocsi tárolóban kisebb helyet foglal, gyerekkel együtt elbírod,ha emelni kell. Hóban nem használható, csak szenvedés tolni vagy nem is megy.

Amúgysem annyira praktikus télen, mert nem elég védett. Belerakod a gyereket jól beöltöztetve, de vékony, oldalról nem védett stb.

2013. okt. 3. 20:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Én nyáron szerettem használni 1 éves a kislányom , kirándulni is könnyen , városban is könnyen használható.

Kicsi , kishelyen elfér, a legtöbb dönthető mondjuk strandra is jo volt!

Télre ott van a nagy babakocsi

2013. okt. 3. 20:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Az első hozzászólónak köszönöm az enyhén "bunkó" stílusát. Senki nem mondta, hogy hóban akarom tolni, de ugye mindenki tudja, hogy milyen jól felvagyunk készülve az első nem várt hóhelyzetre. Mivel még csak most vagyunk 4 hónaposak nincs igazán jártasságom és gyakorlatom az esernyőre csukható kocsik terén, emiatt kérek véleményt.
2013. okt. 3. 21:01
 6/10 anonim ***** válasza:

4 hónapos a gyerek? Akkor egyáltalán minek?

Minimum 1 év körüli csemetéknek való az esernyőkocsi!

A te babád meg még odébb lesz.

(S addigra hó sem lesz.)

2013. okt. 3. 21:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Hamarosan sportkocsira lesz szükségünk és a nagytöbbség esernyőkocsiról beszél. Minek is van ez a fórum? -a beszólásokért?
2013. okt. 3. 22:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia

Mi is 4 hónaposan cseréltük le a nagy babakocsit, mert nagyon nehéz volt. Mi pont ősszel cseréltük l e egy Chipolino Riora, nagyon jó hóban is könnyen tolható , semmi gondom nem volt vele. Ezt ajánlom

2013. okt. 4. 10:17
 9/10 anonim ***** válasza:
70%

Hűtsd le magad!

Minek mindenen felkapni a vizet? Senki nem hülyézett le. 4 hónapos gyerek mellett már nem kellene ennyire hormongőzösnek lenned!

2013. okt. 4. 10:25
 10/10 anonim válasza:
Nem értem,min húztad így fel magad,egyik válaszoló sem szólt be vagy lett volna bunkó (szerintem).
2013. okt. 6. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!