Milyen a jó sport vagy esernyőre csukható kocsi? Konkrétan melyiket ajánlanátok?
Szia! aTake off nagyon design-os, de egyáltalán nem kényelmes, sajna...
A pierre cardin, top rider, giraffe club, és társai nem túl megbizhatóak, gyengék, és könnyen törnek...
Amik jobbak, azok árban húzósabbak: Giordani, Jané, Peg Perego, Bebe confort, Quinny, Maxi Cosi.
Ezeket amiket az elejétől leirtam, már mind próbáltam, az utóbbiak drágák, de könnyen kezelhetőek, könnyüek, és a babának is kényelmesek.
Szia
mi egy Chicco SimpliCity sportkocsit vettünk, 20 ezerért újonnan, nagyon imádom!
Nálunk szempont volt:
állítható magasságú tolókar
elülső kerekek bolygósíthatóak/fixálhatóak
több fokozatban dönthető a háttámla (4 állása van, majdnem teljesen vízszintesig megy)
1 kézzel össze tudom csukni, bár kinyitni kettővel tudom csak
5,5 kg
naaagy és strapabíró kosár az alján
levehető és mosható huzat
stabil szerkezet, nem borulékony
a kupola levehető/egy zippzáros megoldással nyári tetővé lakítható
a kupolán naaaagy betekintő-ablak van, árnyékolóhálóval
összecsukva lapos és tényleg kis helyen is lefér
összecsukva önmagában megáll
Egy dolgot bánok, hogy nem volt hozzá esővédő, bár azóta szereztem egy általános fazonú, no name esővédőt kemény ezer HUF-ért.
Lábzsák sem volt hozzá, de hidegben úgyis anorákot adok a gyerekre, ez nem fog hiányozni.
így néz ki (nem az én ajánlatom, csak gyorsan kerestem képet hozzá)
Top Rider nagyon jó
Pierre cardint még véletlenül se vegyetek , örülök hogy el tudtam adni
A pierre cardinnak kijár és lötyög az összes kereke...
összecsuódik magától...
gyenge a váza, egy nagyobbacska gyerkő alatt nyeklik-nyaklik...
tök fafados és kényelmetlen a gyerkőcnek...
nem is túl biztonságos,mert ha be van kötve a gyerek akkor is fel tud állni és előrehajolni benne.
és ezt sajna két tipus kipróbálása után mondom, szóval elég jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!