Ajánlanátok jó sport babakocsit?
Árban kb. 19-20 ezerig tudok elmenni. És annyira szeretnék olyat, ami karfás (nem tálcás) és plusz kicsúszásgátlója van. Igazából én csak a bertoni piccadilly-t találtam, ez tetszik is, csak egy pici hibáját látom, hogy nagyon pici a bevásárló kosár. [link]
Tudtok valami jót?
Előre is köszönöm.
Nekünk ilyen van, csak más színűben:
Én nagyon szeretem, könnyű, könnyű tolni egy kézzel is. Azt kellett megszoknom, hogy a korábbi sportkocsinknak a hátsó kerekei álltak ki (szélesebbek a váznál) ennek meg az elsők. De pár használat után már tudtam hol vannak a kocsi határai :o) Persze ha van nagyobb sportkocsitok, csak könnyebbet szeretnél, akkor ahhoz képest tuti fapados lesz, de megszokás kérdése. A fiam jókat alszik ebben is.
Nekem szempont volt az egybe tolókar, és hogy beférjen a csomagtartóba, mégis viszonylag nagy kerekei vannak.
Köszönöm szépen a válaszokat!
A baby design nem tetszik, meg annyit már nem szánnék rá. Viszont a shopper nagyon tetszik, de úgy látom most csak ebben a színben van :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!