Kérem aki ért hozzá mondana véleményt erről a babkocsiról? Zöld kezecske jár érte!
Nekem egy olcsó,esernyőre csukható,bolygókerekes,tavaszi-nyári,könnyű kiskocsira lenne szükségem.Arra ez megfelelő nem?Köszönööm előre is.
Ül,kúszik,és próbálkozik a mászással,egyenlőre még csak térdelget négykézláb.Ő fekve már nem nagyon marad meg a babakocsiban,szeret nézelődni.Nem is alszik benne.
Szerinted?
3. vagyok.
Az én lányom is ül stabilan, de érdekes, hogy a babakocsiban a hosszabb sétákat ülve nem nagyon szereti vagy bírja. El van benne, de kb 1-1,5 óra után le kell fektetnem, mert elfárad. Hiába tud stabilan ülni, mégis csak 9 hónapos. Ezért én a nagy lengyel kocsi helyett egy abc design primot vettem, az vízszintesig dönthető és esernyőkocsi. az autóban kicsi helyet foglal.
A fiam 10 hónaposan egyedül ment, szinte futott, de ő is elfáradt a babakocsiban x idő után, ezért neki 1,5 éveen vettem hasonlót, mint amit belinkeltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!