Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Tudnátok ajánlani nekünk...

Tudnátok ajánlani nekünk babakocsit? (többi lent)

Figyelt kérdés

Első babánk lesz,de még kettőt tervezünk,olyan babakocsit szeretnénk,amit újszülőtt kortól használhatunk,de átalakítható sportossá ha nagyobb lesz a baba,rossz terepviszonyok között is használható,legalább az első kereke bolygósítható és elég masszív ahhoz,hogy még évekig jó legyen akár még 2 gyerkőcnek. árban 70-80e ft-ig gondoltuk.

Esetleg ha valakinek hasonló kocsija van és elégedett vele,szívesen fogadom az ötletet.Előre is köszönöm!

2013. okt. 1. 18:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
ilyen kevés pénzért nem fogtok jó minőségű kocsit kapni, ami ennyibe kerül általában még egy gyereket sem szolgál ki.
2013. okt. 1. 20:26
 2/12 A kérdező kommentje:
esetleg mit tudnál ajánlani,ha a több pénzt szánnánk rá?
2013. okt. 1. 21:52
 3/12 anonim ***** válasza:

Én a mamasandpapas solat ajánlom, vagy egy Quinny buzz-t. Ezeket ismerem, igen jó minőségűek, tuti kiszolgál több gyermeket is. 80.000ért jó kocsit, ami évekig szolgál, nehéz találni. De lehet faragni az árból. PL: mózest lehet venni igen jókat használtan, mivel egy pici baba max. fél évet használja, nem strapálja le.

Maxi Cosi kocsik, bébé confortok, bugaboo- nagyon jó márkák, minden igényt kielégítenek, de elég húzós az áruk...

2013. okt. 1. 22:07
 4/12 anonim ***** válasza:

Mi is most állunk babakocsivásárlás előtt az első gyerekünk számára, és hasonló szempontok alapján gondolkodtunk mi is.

Végül úgy néz ki, hogy a Baby Design Sprint Plus 3:1-ben babakocsit vesszük, ami babahordozóval meg minden egyéb felszereléssel (pl. esővédő, pelenkázótáska) együtt kerül 80.000 Ft-ba.

Több pénzt is szántunk volna rá, nem ez volt a felső limitünk, de nekünk ez tetszik a legjobban, ez felelt meg legjobban a feltételeinknek:

- 3:1-ben

- masszív, de könnyű (9,5 kg a sportkocsi)

- nagy kerekek, de nem felfújható

- vízszintesbe állítható sportkocsi-ülés (nem kagylóülés)

- összecsukható sportkocsi (nem kell leszedni az ülést, akkor is összecsukható)

Sokan ajánlották ezt a babakocsit, illetve megnéztük élőben is a Babaszafari-ban, az eladó nagyon ajánlotta.

Itt egy link róla: [link]

2013. okt. 2. 07:02
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Ehhez a kocsihoz mit szóltok? 2 az egybent gondoltunk mert hordozót most vettünk az unokatestvéreméktől,egy nagyon biztonságos és jó minőséget és azt nem cseréljük már akkor le. [link]

2013. okt. 2. 10:20
 6/12 DeAnn ***** válasza:

70-80-ért nem kap? :O

dehogyisnem!!!

nekünk kunert vip babakocsink van, és nagyon jó. igaz, hogy nagy és nehéz, de jól lehet bele pakolni, a baba is kényelmesen elfér, szerintem nagyon klassz! 40 ezer körül már kapsz ilyet. eléggé felszerelt babakocsi.

itt nézd meg: [link]

2013. okt. 3. 12:56
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia !

Nekünk Giraffe sh 618 van !

Én imádom mi most már a 2. babánál használjuk semmi baja nem volt!

A mózesa szép tágas, kényelmesen elfér benne a béby, a sport része is jó . A kerekei is nagyon jók :) Könnyen kezelhető szuper babakocsi !!

[link]

2013. okt. 3. 16:55
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket csajok! meg nézzük őket!
2013. okt. 3. 19:15
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát ha 2:1-ben babakocsiról van szó, akkor végképp lehet már jókat venni 70-80 ezerből!

Én ajánlottam a Baby Design Sprint Plus 3:1-bent, van amúgy belőle 2:1-ben is, az csak 65.000 Ft.

[link]

2013. okt. 4. 08:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Ezt az egyik üzletben már kinéztem,pont ebben a színben,nagyon jó kis kocsi,gondolkodunk benne!
2013. okt. 4. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!