Tudnátok ajánlani nekünk babakocsit? (többi lent)
Első babánk lesz,de még kettőt tervezünk,olyan babakocsit szeretnénk,amit újszülőtt kortól használhatunk,de átalakítható sportossá ha nagyobb lesz a baba,rossz terepviszonyok között is használható,legalább az első kereke bolygósítható és elég masszív ahhoz,hogy még évekig jó legyen akár még 2 gyerkőcnek. árban 70-80e ft-ig gondoltuk.
Esetleg ha valakinek hasonló kocsija van és elégedett vele,szívesen fogadom az ötletet.Előre is köszönöm!
Én a mamasandpapas solat ajánlom, vagy egy Quinny buzz-t. Ezeket ismerem, igen jó minőségűek, tuti kiszolgál több gyermeket is. 80.000ért jó kocsit, ami évekig szolgál, nehéz találni. De lehet faragni az árból. PL: mózest lehet venni igen jókat használtan, mivel egy pici baba max. fél évet használja, nem strapálja le.
Maxi Cosi kocsik, bébé confortok, bugaboo- nagyon jó márkák, minden igényt kielégítenek, de elég húzós az áruk...
Mi is most állunk babakocsivásárlás előtt az első gyerekünk számára, és hasonló szempontok alapján gondolkodtunk mi is.
Végül úgy néz ki, hogy a Baby Design Sprint Plus 3:1-ben babakocsit vesszük, ami babahordozóval meg minden egyéb felszereléssel (pl. esővédő, pelenkázótáska) együtt kerül 80.000 Ft-ba.
Több pénzt is szántunk volna rá, nem ez volt a felső limitünk, de nekünk ez tetszik a legjobban, ez felelt meg legjobban a feltételeinknek:
- 3:1-ben
- masszív, de könnyű (9,5 kg a sportkocsi)
- nagy kerekek, de nem felfújható
- vízszintesbe állítható sportkocsi-ülés (nem kagylóülés)
- összecsukható sportkocsi (nem kell leszedni az ülést, akkor is összecsukható)
Sokan ajánlották ezt a babakocsit, illetve megnéztük élőben is a Babaszafari-ban, az eladó nagyon ajánlotta.
Itt egy link róla: [link]
Köszönöm a válaszaitokat!
Ehhez a kocsihoz mit szóltok? 2 az egybent gondoltunk mert hordozót most vettünk az unokatestvéreméktől,egy nagyon biztonságos és jó minőséget és azt nem cseréljük már akkor le. [link]
70-80-ért nem kap? :O
dehogyisnem!!!
nekünk kunert vip babakocsink van, és nagyon jó. igaz, hogy nagy és nehéz, de jól lehet bele pakolni, a baba is kényelmesen elfér, szerintem nagyon klassz! 40 ezer körül már kapsz ilyet. eléggé felszerelt babakocsi.
itt nézd meg: [link]
Szia !
Nekünk Giraffe sh 618 van !
Én imádom mi most már a 2. babánál használjuk semmi baja nem volt!
A mózesa szép tágas, kényelmesen elfér benne a béby, a sport része is jó . A kerekei is nagyon jók :) Könnyen kezelhető szuper babakocsi !!
Hát ha 2:1-ben babakocsiról van szó, akkor végképp lehet már jókat venni 70-80 ezerből!
Én ajánlottam a Baby Design Sprint Plus 3:1-bent, van amúgy belőle 2:1-ben is, az csak 65.000 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!