Tudnátok ajánlani babakocsit?
Figyelt kérdés
Legyen hozzá mózes, hordozó, a kerekei nagyok, és unisex színű legyen! Előre is köszönöm, képet is linkelhettek!2013. aug. 29. 18:21
1/7 Baranka válasza:
Nekünk camarelo Q12-nk van. Van hozzá mózes, hordozó, sportkocsi, bolygósítható az első kereke, nagy kerekű. Mi két éve 99990-ért vettünk szürke, piros fehér színben
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok, megnéztem, és strapabírónak látszik és téliesíthető ez is fontos! :)
2013. aug. 29. 19:01
4/7 Baranka válasza:
Első vagyok. Nálunk kapja elég rendesen az ívet meg a kiképzést. Elég pocsék utak vannak nálunk. Másik meg, hogy a kistesó idén megszületett. A nagy a sportrészben ül, kicsi a hordozóban a tolókaron csücsül.
5/7 anonim válasza:
Szia !
Mi használtuk a Bergon q12 ! Lehet , hogy csak mi fogtunk k i egy rosszat de tényleg nagyon szar volt a 3.séta során a bolygó kerék beszart, amúgy egy kényelmes babakocsinak nézz ki .
Utána egy Espiro vector Prot vettünk na én ezt ajánlom nagyon jó !! Most már a második gyereknél használjuk.
6/7 anonim válasza:
Mi Anmar hilux babakocsit vettünk ez is multis van hozzá mózes, sport és hordozó is. Télen elment a nagy hóban is simán a mózes rész tágas és hosszú sokáig aludt benne a kicsikém. Nagyon szeretjük. 1 éves a kisfiam a sport részbe ül.
7/7 anonim válasza:
Én Graco Quattro Tourra esküszök. Ezen belül a Gilda fantázianév alatti unisex. Állítható tolókar,nagy kerekek,mózessel,lábzsák,esővédő,hordozó. Alul nagy tároló rekesz,anyukának tároló...Remélem segíthettem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!