Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ha megtehetnéd anyagilag...

Ha megtehetnéd anyagilag akkor vennél Stokke Xplory babakocsit?

Figyelt kérdés
31. hétben vagyok, és örököltem pénzt. Saját lakásunk, autónk már van. A picinek vennék egy 1,5 szobás lakást még.
2013. szept. 16. 17:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, most megnéztem én is ezt a mood-ot. Azért ha tehetitek, mindenképp próbáljátok is ki valahol. Ismerősöm pont azért panaszkodott, hogy a választott kocsijuk nem jött be, mert a lábrész nagyon rövid, abszolút nem tartja a kicsi lábát. Illetve fura a karfa is, hogy ott sem tart, nem ér végig. Persze ti tudjátok :) Mi is nagyon sokat végignéztünk, szerintem nézzétek meg, tologassátok kicsit, hasonlítsátok össze élőben is másokkal. Jó vásárlást!
2013. szept. 17. 10:14
 22/28 anonim ***** válasza:

Ezt a kocsit nem venném meg, mert nem tetszik, és szerintem nem is praktikus. Peg Perego Book Plus az, ami nekünk minden szempontból tökéletes lenne.

Viszont, én a helyedben eltenném a pénzt egy befektetési alapba. Ott legalább kamatozik. Jól jöhet még később. Nem tudhatod, mire kell majd készpénz, lehet beteg bármelyikőtök, ami sok pénzt felemészt, vagy akár előfordulhat, hogy elköltöztök az országból, az ingatlanok elértéktelenednek itthon stb... Nem kell a s.ggére verni ( :) ), bár el tudom képzelni, hogy ilyenkor mennyire jó azon gondolkozni, hogy mit vegyetek belőle.

2013. szept. 17. 10:39
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem tetszik,mert kicsik a kerekei (ráadásul tömör,nem pumpálható),ismerősömnek ilyen van és a 4 hónapos baba már alig fér el a mózesben :S szóval ennyi pénzért köszönöm,de nem. A sportrésze sem valami nagy,nem tudom elképzelni,hogy télen egy bundazsákba tett+beöltöztetett gyerek elfér benne. Kicsi a tárolója is... Nem kéne.
2013. szept. 18. 16:18
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

8As nak írnám..nekünk is Baby Merc Q7 van

IMÁDOM

Ilyen stokke kocsit nemvennék..mégha milliárdos is lennék

Nem praktikus,kényelmetlennek tűnik,és nekem magasnak tűnik az ülőrésze...

2013. szept. 20. 20:34
 25/28 Szandy89 ***** válasza:

:) én is nagyon imádom!

Bátran ajánlom mindenkinek! :)

8-as voltam!

2013. szept. 20. 21:30
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Én amúgy megvenném, nekem nagyon sok jó tapasztalatom van róla, ráadásul nekem tetszik is, szerintem modern, szóval én csak jót tudnék róla mondani
2013. okt. 10. 14:38
 27/28 anonim ***** válasza:
nekem tetszik, én ha tehetném megvenném, sajnos nem tehetem...
2013. okt. 13. 13:45
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem kicsik a kerekei és nem kell pumpálni!

A kisujjammal lehet tolni, forgatni, olyan könnyel kormányozható, egy álom!

Azonkívül gyönyörű is, és 15 kilóig bírja el a gyereket, utána meg már úgysem kell babakocsi!

Fantasztikus járgány, aki teheti próbálj aki az üzletben és vegye meg, akár ott, akár mástól használtan.

Nem jár rosszul.

Az irígykedő, lenéző, sznobozó kommentekre meg fütyülni kell, mintha díj járna érte.

De csak a gyakori kérdéseken tudják kiélni magukat...

2014. jan. 5. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!