Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Adbor Marsel multifunkciós...

Adbor Marsel multifunkciós babakocsit tervezünk venni. Valaki, aki használja már egy ideje, megosztaná a véleményét?

Figyelt kérdés
Ha valaki nem ismeri a kocsit, akkor kérem tartsa vissza a "ne vegyél, mert lengyel csak szar lehet" és ehhez hasonló megjegyzéseit. Valódi tapasztalatokat szeretnék. Köszönöm.
2013. szept. 12. 23:00
 1/10 anonim ***** válasza:
A miénk abdor, de nem marsel. Eddig kétszer kellett hegeszteni a konstrukcióját és egyszer csapágyat cserélni a kerekében. Ezeket leszámítva szerettem, mert nagy és jól elfért benne a lányom. Viszont rettenetesen nehéz.
2013. szept. 12. 23:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit, hogy szerettünk volna hozzá venni egy dolgot, ami megrepedt, írtunk is angolul e-mailt a gyártónak, de a mai napig nem jelentkeztek.
2013. szept. 12. 23:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Arte 3x3? Azt is néztem. Ez kicsit könnyebbnek tűnt. És mióta használod? Csak hogy mennyi idő alatt jöttek ki ezek a hibák.
2013. szept. 12. 23:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Nekem a boltban azt mondták, hogy ők közvetlen kapcsolatban állnak a gyártóval, és bármi alkatrész kell tőlük be tudják szerezni. De nagyon ritkán szokott gond lenni vele. (Jó persze, nyilván a kereskedőnek ez az érdeke, hogy ezt mondja...)
2013. szept. 12. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia. Mi 9 hónapja használjuk. Annyi gond volt vele, hogy a babahordozó csatjában a rugó néha beakadt, de kicserélték magát a csatot.

Amúgy nagyon jó tolni, egy kézzel is simán lehet irányítani.

Ami nekem nehézség, az egyben a súlya. Most úgy használom, hogy ha csomagtartóba kell tenni, akkor szétszedem. Beférne ugyan, de úgy elég nehéz ki-bepakolgatni. Könnyű szétszedni és összeszerelni amúgy, szóval én szeretem. Nem vettünk még kisebb sportkocsit, mert nálunk csak ilyen terepkerekekkel lehet közlekedni a sz..r járdákon. Terepbabakocsiból pedig szerintem a többi is hasonló súlyban van.

Ha van kérdésed szívesen válaszolok.:)

2013. szept. 12. 23:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Lányom már 2 éves múlt, a hibák valahogy egy év után jöttek sorra, mikor már nem volt garancia alatt. Egyébként tényleg nagyon jó tolni és tényleg szerettem és lehet csak mi fogtunk ki ilyen hibássat.
2013. szept. 12. 23:41
 7/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat!

Emelgettem a boltban, tényleg nem könnyű, de bkv-zni nem fogok vele, kocsiba teszem, akkor meg úgyis leszedem a vázról a mózest vagy sportülést, úgyhogy nem gond.

Ami tényleg könnyű lenne ilyesmi árban, az az Espiro Vector, de az nagyon kicsinek tűnik, nekem meg ősz végi a baba, legalább 4 hónapig szeretném használni a mózest, lehet kinőné a picit. Plusz ha jól láttam annak a sportrészben hiába döntöm hátra a támláját, égnek áll a gyerek lába, egyszóval használhatatlan, a Marselnél pedig a lábtartó állítható.

2013. szept. 13. 15:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Én 6 hónapos koráig használtam a mózest, utána azért nem, mert állandóan felült. Még elfért volna benne bőven.:)
2013. szept. 13. 16:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia !

Abdor Marsel nekünk kb. 3 hónapután szervízbe volt , mert a sok buszra emelgettés a szar járdáktól a kerekei tönkre mentek ! Én nagyon sok babakocsit használok , én tényleg azt mondom hogy a Lengyel babakocsik nagyon rosszak 80% szét esnek , valami hiba lesz bennünk . Én azt mondom , hogy ha tetszik vedd meg , max.megbánnod ! Én is rájöttem . Mi utána egy pierre cardin vettünk , én nagyon szerettem mi Pesten lakunk , sokat használjuk a tömeg közlekedést , és tényleg ez bizonyult a legjobb megoldásnak , nagyon szerettem. Mi vettünk hozzá + mózeskosarat , de alig használtuk , inkább a babahordozót ami alapból benne volt az árba. Könnyű ha lépcsőn emelni kell az is könnyen megy. [link]

2013. szept. 14. 10:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedves utolso, koszi, pont most irtam ki egy kerdest, hogy ki milyen babakocsit ajanlana. Ez, amit belinkeltel nagyon tetszik.
2013. szept. 15. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!