Adbor Marsel multifunkciós babakocsit tervezünk venni. Valaki, aki használja már egy ideje, megosztaná a véleményét?
Szia. Mi 9 hónapja használjuk. Annyi gond volt vele, hogy a babahordozó csatjában a rugó néha beakadt, de kicserélték magát a csatot.
Amúgy nagyon jó tolni, egy kézzel is simán lehet irányítani.
Ami nekem nehézség, az egyben a súlya. Most úgy használom, hogy ha csomagtartóba kell tenni, akkor szétszedem. Beférne ugyan, de úgy elég nehéz ki-bepakolgatni. Könnyű szétszedni és összeszerelni amúgy, szóval én szeretem. Nem vettünk még kisebb sportkocsit, mert nálunk csak ilyen terepkerekekkel lehet közlekedni a sz..r járdákon. Terepbabakocsiból pedig szerintem a többi is hasonló súlyban van.
Ha van kérdésed szívesen válaszolok.:)
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat!
Emelgettem a boltban, tényleg nem könnyű, de bkv-zni nem fogok vele, kocsiba teszem, akkor meg úgyis leszedem a vázról a mózest vagy sportülést, úgyhogy nem gond.
Ami tényleg könnyű lenne ilyesmi árban, az az Espiro Vector, de az nagyon kicsinek tűnik, nekem meg ősz végi a baba, legalább 4 hónapig szeretném használni a mózest, lehet kinőné a picit. Plusz ha jól láttam annak a sportrészben hiába döntöm hátra a támláját, égnek áll a gyerek lába, egyszóval használhatatlan, a Marselnél pedig a lábtartó állítható.
Szia !
Abdor Marsel nekünk kb. 3 hónapután szervízbe volt , mert a sok buszra emelgettés a szar járdáktól a kerekei tönkre mentek ! Én nagyon sok babakocsit használok , én tényleg azt mondom hogy a Lengyel babakocsik nagyon rosszak 80% szét esnek , valami hiba lesz bennünk . Én azt mondom , hogy ha tetszik vedd meg , max.megbánnod ! Én is rájöttem . Mi utána egy pierre cardin vettünk , én nagyon szerettem mi Pesten lakunk , sokat használjuk a tömeg közlekedést , és tényleg ez bizonyult a legjobb megoldásnak , nagyon szerettem. Mi vettünk hozzá + mózeskosarat , de alig használtuk , inkább a babahordozót ami alapból benne volt az árba. Könnyű ha lépcsőn emelni kell az is könnyen megy. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!