Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Kerlek, ajanljatok babakocsit-...

Kerlek, ajanljatok babakocsit-reszletek lent?

Figyelt kérdés

Semmikeppen nem szeretnek olyan 3 keteku sportosat, mert nem fogok se futni, se sportolni baba tologatas kozben.

Jo lenne, ha olyan multifunkcios, vagy hogy mondjak lenne, amit tobb funkcioban lehet hasznalni, pl.babaules.

Vagy egyaltalan hogy van ez? Azt kulon adjak hozza?

Koszonom elore is.

2013. szept. 15. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Én csomó mindent kutattam neten a babakocsikról, de a leghasznosabb az volt, hogy elmentünk egy jó nagy bababoltba és ott megnézegettük, megtologattuk őket és rögtön letisztult a kép, hogy mi kell nekünk, mi tetszik és mi éri meg. Szerintem menjetek el és személyesen nézegessetek, nagyon hasznos!
2013. szept. 15. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem 3 kerekű (jogger) van, nagyon könnyű kormányozni pedig :) 1 óriási gond van vele - pl. a társasházak lépcsőinél 2 nyomvonalas a babakocsipálya :) :) a középső keréknek így lépcső jut :) na mind1 :)

---------------------

vegyél kombinálhatót, ami újszülött kortól végig jó, esetleg olyat, ami adapteres, és cserélhető a mózes (0-6 hó) az autósülés/hordozó (2-15 kiló) és a sportrész (6-hótól) ha nem keresben' laksz, akkor lehetőleg könnyű legyen, bár a liftes házban még ez sem fontos.

---------------------

nekem felfújható kerekű (3 kerekű jogger típusú) vázas babakocsim van, adapteres, amire maxi cosi quinny mózest lehet tenni, meg maxi cosi cabriofix babaülést. sportrészem nincs, mert én innen-onnan vettem használtan a szettet, de lehet kapni sportülésessel is ilyen szettet.

újonnan szerintem drágák, érdemes használtat nézni, meg lehet csípni olcsón is jó minőséget! (vatera, aprod.hu)

2013. szept. 15. 21:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a graco symbiot ajánlanám, minden van hozzá. És ami fontos jó minőségű a hordozója nem úgy mint sok más traves system kocsinak.
2013. szept. 16. 01:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát, önmagában az, hogy 3 kerekűt nem szeretnél, nem nagyon szűkíti a kört. Nem mindegy, hogy kagyló ülésűt szeretnél, vagy csak vízszintesig dönthetőt. Merev falú műanyag mózes, vagy puha. Meg hogy hol használod, van-e autód, kell-e emeletre cipelni. Van egy csomó multifunkciós, ami mózes, sport ülés, és babahordozó is egyben, ezek többsége viszonylag nagy. De ha falun laksz, nem tömegközlekedsz, akkor ez már nem is szempont. Meg mennyit szánsz rá? Hány gyereknek? Fontos-e a dizájn, vagy inkább praktikum?

Ajánlom a következő fórumot:

[link]

2013. szept. 16. 10:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát, falu és nem jövünk emeletre, csak a teraszra vezet fel 3 lépcső.

Nekem ez kínai, amit írtatok. :)

Nagyon felkapott a Pierre Cardin, azt látom mindenhol.

És jó lenne olyan, amihez van minden, autósülés, meg hordozó.

Nem tudom, melyik a jó, mi az a kagylóülés?

2013. szept. 16. 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:

ha hepe-hupás a terep, akkor jó nagy kerekű babakocsit válassz, az is jó, ha felfújható a kerék (kevésbé pattog)

mivel nem kell emeletre vinni, ezért a súly nálad nem számít, ez szerencse, mert szép nagy masszív kocsikat is választhatsz!

ez volt a technikai rész :)

gyorsan le van tudva minden, ha kombinálható kocsit veszel mózes-sportrész-autósülés ami cserélhető a vázon...

de ezek drágábbak...

ha veszel egy olyan babakocsit, aminek dönthető az alja, akkor újszülötted (6 hónapos korig fekvő kell, ha lehet 180 fokban döntött) és a csücsülni vágyó gyerekedet is tolhatod benne, vagyis jó sokáig kiszolgál.

szerintem mind1 a márka, mindig van 1-1 típus, amire valaki esküszik, válassz olyat, ami tetszik - szép, és nem horrorisztikus az ára...

én mindig azt mondom, használtat érdemes venni, ami jó állapotban van (a sportülés - összecsukható sportkocsi elég viseletes lehet, erre figyelni kell) a használt lehet annyira megkímélt, hogy újszerűnek tűnik, de fele annyi sincs, mint újonnan...

2013. szept. 20. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!