Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ha megtehetnéd anyagilag...

Ha megtehetnéd anyagilag akkor vennél Stokke Xplory babakocsit?

Figyelt kérdés
31. hétben vagyok, és örököltem pénzt. Saját lakásunk, autónk már van. A picinek vennék egy 1,5 szobás lakást még.
2013. szept. 16. 17:08
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Melyik abc design van nektek?
2013. szept. 16. 20:16
 12/28 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem praktikus,nem vennék.Nem hiszem hogy a "sport" részben egy egy év körüli gerek kényelmesen tudna szunyokálni,mig egy normál multifunkciosban ezt jobban el tudom képzelni,ill. tapasztaltam.Meg mivel szeretek alulra pakolni,a stokkét nem tudnám kihasználni a kis pakolós szütyőjével.
2013. szept. 16. 20:18
 13/28 anonim ***** válasza:
56%

Nekem nem tetszik. Megtehetném, hogy vegyek, de most őszinte leszek, miért nem vettem, sőt meg sem néztem a boltban. Szakmailag olyan körökben forgunk ahol a magamutogatás nagyon előtérbe került, szerintem erre tökéletes a Stokke. Messziről kiszúrni... Nem azt mondom, hogy akinek ilyen kocsija van az mind sznob, érted remélem... Senkit nem szeretnék megsérteni, a saját ismerősökről beszéltem. De én ilyen vagyok, egy ralph lauren pólót sem vennék meg, amin egy hatalmas lovaspólós van...

Szóval ezért meg sem fordult a fejemben.

Amúgy elfér benne egy nagyobb gyerek is, mondom, sok ismerősömnek van és akad köztük nagy baba is. Csak első kukkra olyan, mintha nem férne el.

2013. szept. 16. 21:00
 14/28 anonim ***** válasza:
abc design mamba vagy cobra!!
2013. szept. 16. 21:15
 15/28 anonim ***** válasza:

én a kettő közül valamelyiket venném:

[link]

vagy:

[link]

másért jó mindkettő és szerintem ez egy megbízhetaó,jó márka.

nekünk pp veneziánk van,használtan vettük,előttünk 2 gyerek használta,most nekünk is a 2.gyűri és nagyon jó állapotban van!nagyon szeretem,praktikus, tényleg nagyon jó!

a stokke meg egy sznob kocsi...de ezt már írták:)

2013. szept. 16. 21:49
 16/28 anonim ***** válasza:

Én sem vennék, és azért mert nekünk is hasonló kemény-teli kerekű van és nem szeretem (nálunk a terepviszonyok miatt pumpálható kellett volna), így nekünk a Stokke sem lenne jó, pedig látok azért felénk is párat, de tényleg így van, hogy a sznobok vették meg. Ha még is nagyon tetszik, akkor a helyedben én használatan vennék inkább féláron. Annyira drága és annyi minden mást is lehet venni később egy kicsinek, hogy én már csak elvből sem adnék érte 300+eFt-ot. Nyaraljatok a pénzen, vagy később megveszed az egész Duplo készleted, vagy félévente másik kismotor, kisbicikli. És ezeknek már a kicsi is örülni fog. Vagy ha megnézed mennyi egy normális bőr kiscipő (14-16e), akkor arra már félre is rakhatsz.

Amúgy én ha vennék Maxi Cosi Mura 3-at vennék.

2013. szept. 16. 22:07
 17/28 anonim ***** válasza:
Megtehetnénk, tetszik is, de átverésnek érzem az árát és más olcsóbb kocsik is tetszenek. Convord neo travel vagy casualplay kudu 2013 vagy quinny mood...ezek sem olcsók,de nem erzem hogy hülyének néznek. Vagy csak kicsit:))))
2013. szept. 16. 22:47
 18/28 anonim ***** válasza:
Megtehettük volna, sokáig ez volt a vágyam,végül még is mást választottunk. Peg Perego Book Plus Modular lett helyette.
2013. szept. 16. 23:06
 19/28 anonim ***** válasza:
abc cobra van
2013. szept. 17. 08:16
 20/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki írta a quinny moodot! Azt fogom megrendelno! Nagyon tetszik! Nem is tudtam, hogy van ilyen! Páromnak is tetszik!
2013. szept. 17. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!