Ha megtehetnéd anyagilag akkor vennél Stokke Xplory babakocsit?
Nekem nem tetszik. Megtehetném, hogy vegyek, de most őszinte leszek, miért nem vettem, sőt meg sem néztem a boltban. Szakmailag olyan körökben forgunk ahol a magamutogatás nagyon előtérbe került, szerintem erre tökéletes a Stokke. Messziről kiszúrni... Nem azt mondom, hogy akinek ilyen kocsija van az mind sznob, érted remélem... Senkit nem szeretnék megsérteni, a saját ismerősökről beszéltem. De én ilyen vagyok, egy ralph lauren pólót sem vennék meg, amin egy hatalmas lovaspólós van...
Szóval ezért meg sem fordult a fejemben.
Amúgy elfér benne egy nagyobb gyerek is, mondom, sok ismerősömnek van és akad köztük nagy baba is. Csak első kukkra olyan, mintha nem férne el.
én a kettő közül valamelyiket venném:
vagy:
másért jó mindkettő és szerintem ez egy megbízhetaó,jó márka.
nekünk pp veneziánk van,használtan vettük,előttünk 2 gyerek használta,most nekünk is a 2.gyűri és nagyon jó állapotban van!nagyon szeretem,praktikus, tényleg nagyon jó!
a stokke meg egy sznob kocsi...de ezt már írták:)
Én sem vennék, és azért mert nekünk is hasonló kemény-teli kerekű van és nem szeretem (nálunk a terepviszonyok miatt pumpálható kellett volna), így nekünk a Stokke sem lenne jó, pedig látok azért felénk is párat, de tényleg így van, hogy a sznobok vették meg. Ha még is nagyon tetszik, akkor a helyedben én használatan vennék inkább féláron. Annyira drága és annyi minden mást is lehet venni később egy kicsinek, hogy én már csak elvből sem adnék érte 300+eFt-ot. Nyaraljatok a pénzen, vagy később megveszed az egész Duplo készleted, vagy félévente másik kismotor, kisbicikli. És ezeknek már a kicsi is örülni fog. Vagy ha megnézed mennyi egy normális bőr kiscipő (14-16e), akkor arra már félre is rakhatsz.
Amúgy én ha vennék Maxi Cosi Mura 3-at vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!