Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » A rugalmas kendőt könnyebb...

Kiki01 kérdése:

A rugalmas kendőt könnyebb megkötni mint a szövöttet?

Figyelt kérdés
Igazából azért kérdem mert elég béna voltam a szövött kendővel az első babámmal, viszont ha már egyszer sikerült megkötni akkor tök jó volt hordozni. Ketteskével a rugalmas kendőn gondolkodom, hátha azzal több szerencsém lesz:)
2013. szept. 15. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem csak pocakban van így nem próbáltam, de sok embert megkérdeztem és igazából senki nem ajánlotta a rugalmas kendőt, mert ahhoz túl drága, hogy arra a pár hónapra megvegyem. Azt mondták csak újszülött korban használható és nem is annyira kényelmes mint egy szövetkendő, mert nagyon lehúzza ha pl. nagyobb a baba. 1-3 hónap amíg lehet használni, utána úgy is szövetkendő kell.
2013. szept. 15. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha már van szövött kendőd, akkor szerintem érdemesebb egy tanfolyamba, tanácsadásba befektetni, mint egy újabb hordozóra még többet költeni(amit ráadásul csak 3-4 hónapig tudsz használni). A már meglévő szövött viszont "kitart" a hordozós kor végéig:).

Itt böngészve megtalálhatod a hozzátok legközelebb eső klubokat: [link] ,

tanácsadókat: [link]

2013. szept. 16. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:

A rugalmas kendőt egyszerűbb felkötni. Annál először a kendőt kötjük fel, úgy rakjuk bele a babát. Míg a szövöttnél kendő-baba-kendőkötés-igazítás.

A rugalmas kendőt rövidebb ideig tudod használni, max. 7 kg, hiába ígérnek a gyártók többet, nem bír hosszú távon nagyobb súlyt a rugalmas. Az anyag tulajdonsága rugalmas, épp ezért nem bír el nagyobb súlyt mint 7 kg aktív hordozásnál. A szövött kendőt végig tudod használni, többféle kötés létezik. A szövött kenőt előre,hátra,csípőre tudod kötni. A rugalmast csak előre lehet.

Ha rugalmast szeretnél venni, semmiképp ne adj érte sok pénzt. Én max. 9-10 ezret.

2013. szept. 17. 07:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2013. okt. 5. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!