Milyen rugalmas kendőt vegyek?
Figyelt kérdés
Széleset szeretnék de nem túl drága kategóriát viszont jó minőségűt!
Moby Wrap, tricot slen, hoppediz rugalmas? Ti melyiket ajánljátok? Melyik vált be? Zsömbit "nem szeretnék".Majd talán ha anyagilag jobban el leszek eresztve.
Ja és milyen hosszú legyen? 167cm magas és kb.68 kilós kismama.köszi!
2013. máj. 28. 17:55
1/6 anonim válasza:
Én is sokáig gondolkodtam a rugalmas kendőn, de végül meggyőztek, hogy vegyek egy jó minőségű nem rugalmasat és az teljesen jó újszülött kórtól 2-3 éves korig.
2/6 A kérdező kommentje:
Milyent vettél?
2013. máj. 28. 19:14
3/6 anonim válasza:
Húú nálam több kendője senkinek sincs. :)
NA jó, remélem van. :D
Újszülötthöz én a rugalmasat használtam a legtöbbször. Ami a kedvencem volt az a JPMBB kendő, amit nem "szeretnél". Marha jók vannak már használtan is, most pl. 17.000ért láttam.
Hoppe is nagyon szupi, esetleg a liliputi jobb árban van.
Bárén már minden kendőmet használtan veszem, teljesen jó állapotban vannak, alig használtak, hála a sok hozzám hasonló halmozós anyukának. :D
4/6 anonim válasza:
Jaj, az lemaradt, hogy min. 4 méteres legyen neked. De 5.5nél ne legyen több.:) Ha írsz márkát, amit választottál, segítek a méretválasztásban.
5/6 anonim válasza:
Remélem nem írom rosszul Nandu kendőt vettem olyan 8000Ft volt. Én 165 cm vagyok és 4m 20cm hosszú kendőt választottam. Ez egy mérettel hosszabb mint ami kellene nekem, de én úgy voltam vele, hogy inkább hosszabb legyen mint rövidebb. (vagy ellóg magában vagy levágom ha nagyon zavaró) De így a dupla csomós kötéseket is tudom majd használni. (Babán még nem teszteltem mert még nem bújt ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!