Jobb a liliputi rugalmas kendő a nandunál?
Össze sem lehet hasonlítani. Az egyik egy rugalmas, a másik egy szövött kendő. A Nandu a vastagabb, nehezebben köthető kendők közé tartozik, sok idő a betörése, én nem annyira szerettem.
Attól is függ, mekkora babának kell? Én újszülöttnél a rugalmasat jobban kedveltem.
Első vagyok.
Szerintem már nem érdemes, 3- 4 hónapos korukban már szeretnek nézelődni a babák, szóval kizárólag elöl hordozásra már nagy eséllyel nem fogod tudni kihasznánlni a rugalmast. A Nandut meg ha szorgalmasan használod, "töröd", gyűrögeted, akkor azért képes megpuhulni és fogod tuni csípőn és háton hordozni benne a babádat:).
Szerintem jobb a rugalmas. Bár a liliputit nem próbáltam még.
A Nandu nekem kemény volt. Hátul pedig kényelmesebb volt a mei tai. A csatos Mei Tai még apunak is tetszett. (Gremese és tündérputtony) Csípőre pedig a karikás kendő vált be nagyon. Igaz ez így már 4 hordozó, de 3 gyerekhez nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!